Bărbatul care a fost ucis în atacul sângeros de la Padina, pe data de 11 februarie 2024 ar fi avut un trecut controversat.

Ce ar fi făcut Sorin Anghel în urmă cu aproximativ 8 ani?

Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani ar fi avut probleme cu legea, mai precis ar fi fost anchetat și judecat într-un dosar de șantaj, conform informațiilor Antena 3 CNN.

Cu toate astea, bărbatul a scăpat de o eventuală condamnare, deoarece faptele s-au prescris, totul întâmplându-se în anul 2016. Împreună cu mai mulți prieteni s-ar fi dus la casa unui localnic și l-ar fi amenințat, asta după ce a refuzat să îi fie lipit pe gard un afiș electoral pentru primarul din localitatea Ulmi.

Probleme cu legea Sorin Anghel

El este bărbatul ucis la Padina.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Cum a fost ucis Sorin la petrecerea vedetelor de la Padina? Anchetatorii au văzut pas cu pas filmul tragediei

Cine a fost surprins la petrecere cu un cuțit în mână?

Anchetatorii au refăcut filmul tragediei de la hotelul din comuna Moroieni, județul Dâmbovița. Pe imagini a fost văzut exact momentul în care a izbucnit conflictul între victimă și cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia. De asemenea, Marin Laurențiu, care era îmbrăcat într-un tricou alb avea în mână un cuțit, lama acestuia fiind orientată către podea.

În tot acest timp, Sorin Anghel încerca să se apere de obiectele cu care aruncau suspecții de crimă în el. În cele din urmă, afaceristul din Târgoviște a fost scos afară pe ușa principală de cei apropiați, iar acolo s-a prăbușit cu fața în jos peste o masă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Probleme cu legea Sorin Anghel

Imagine de la înmormântarea lui Sorin Anghel.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Caz revoltător! O îngrijitoare din București, filmată în timp ce îi bate și amenință pe copii: ”Hai, mișcă-te încoace”

La scurt timp au ieșit și frații Marin, iar la ora la ora 00.20, iar Marin Louis-Justin scoate din buzunarul drept un cuțit şi se îndreaptă în fugă către bărbat. Chiar și după ce au făcut această faptă șocantă, ei i-ar mai fi aplicat victimei mai multe lovituri, profitând de faptul că el nu mai putea reacționa. 

Pe data de 14 februarie acești indivizi au făcut o plângere penală împotriva bărbatului mort, deoarece ei susțin în continuare că ei au fost cei atacați și doar s-au apărat. Plângerea urmează să fie judecată săptămâna următoare. Ei sunt arestați preventiv pentru 30 de zile.

Oamenii legii în continuare caută arma crimei, pe care principalii suspecți au spus că au aruncat-o într-o râpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si