5 motive pentru a-ți lua o canapea extensibilă

Ai în plan să te muți într-o casă nouă sau te afli în plin proces de reamenajare? În cazul în care te afli în oricare dintre aceste două situații, cu siguranță ai în vedere mobilarea locuinței tale, iar în materialul care urmează vom vorbi despre principalele beneficii de care te poți bucura atunci când alegi să îți cumperi o canapea extensibilă.

marți 27 februarie 2024 , 15:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Atunci când vine vorba despre mobila pe care o alegi pentru a îți amenaja livingul, canapeaua extensibilă este o piesă de mobilier pe care o poți avea în vedere, mai ales dacă primești des în vizită musafiri, fie că este vorba despre rude sau familie, fie că este vorba despre prietenii tăi. Aceasta poate să înlocuiască o canapea tradițională și să completeze firesc imaginea livingului tău, alături de niște fotolii, de bibliotecă, masă, scaune și orice alte piese de mobilier ți-ai mai dori pentru livingul tău.

Hai să vedem, deci, care sunt cele mai importante cinci motive pentru care ai putea să iei în considerare achiziționarea unei canapele extensibile.

1. Te ajută să economisești spațiu

Unul dintre principalele motive pentru care ai putea să îți iei o canapea extensibilă este acela că aceasta are o mare contribuție la economisirea spațiului. Acestea sunt dotate, în marea lor majoritate, cu sertare și spații de depozitare în care poți să păstrezi diverse obiecte, de la perne și pilote și până la lenjerii de pat sau orice altceva ți-ai mai dori să depozitezi.

2. Sunt multifuncționale

Un alt beneficiu, poate unul dintre cele mai importante, este multifuncționalitatea. Canapeaua extensibilă poate să joace atât rolul unei canapele clasice, tradiționale, care să servească drept spațiu de relaxare și de petrecere a timpului liber, cât și rolul unui pat în care să te odihnești tu sau invitații tăi care rămân să doarmă la tine acasă.

3. Te ajută să economisești bani

În afară de faptul că te ajută să economisești spațiu, canapeaua extensibilă reprezintă și o reală investiție pe termen scurt și lung deoarece aceasta joacă un dublu rol, atât de pat, cât și, așa cum spuneam mai sus, rolul unei canapele clasice. Este mult mai convenabil să deții o canapea extensibilă și să te bucuri de funcționalitatea dublă a acesteia sau poate chiar triplă pentru că așa cum menționam, în afară de pat și canapea, aceasta mai poate fi folosită și pe post de spațiu de depozitare. Astfel, îți vei cumpăra o singură piesă de mobilier care se poate transforma în cel puțin două piese de mobilier.

4. Găsești multe modele

În cazul în care te gândești că poate nu este o variantă bună să îți iei o canapea extensibilă pentru că poate nu vei găsi modelul care să îți placă, avem vești bune pentru tine. Canapelele extensibile sunt disponibile într-o varietate de stiluri și de modele, astfel că este imposibil să nu găsești un model care să îți placă. Acestea sunt disponibile într-o varietate de stiluri de design interior, de la cele clasice și până la cele vintage, elegante și contemporane. Acordă-ți timp pentru a te documenta și în mod cert vei găsi modelul perfect pentru tine.

5. Este confortabilă

Dacă ceea ce te împiedica să iei decizia de a achiziționa o canapea extensibilă este gândul că aceasta nu ar putea să fie confortabilă, permite-ne să îți aducem o altă veste bună. Este adevărat că în trecut canapele extensibile nu erau atât de confortabile ca și un pat, însă acest lucru se întâmpla în urmă cu câțiva ani. Astăzi nu este cazul să îți mai faci astfel de griji deoarece canapelele extensibile au fost îmbunătățite de-a lungul vremii și acestea oferă același grad de confort la fel cum o face un pat clasic.

Prin urmare, ai toate motivele să iei în considerarea achiziționarea unei canapele clasice, mai ales dacă ai un spațiu pe care vrei să îl valorifici la maximum dacă primești și găzduiești mulți oaspeți peste noapte și dacă vrei să îți eficientizezi cât mai mult bugetul.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Unde au fost găsiți gemenii Marian și Gheorghe, dispăruți în urmă cu câteva zile din... Unde au fost găsiți gemenii Marian și Gheorghe, dispăruți în urmă cu câteva zile din Târgu Jiu. Incredibil ce au putut face cu banii sustrași din casă
spotmedia.ro
Mormântul unui copil vampir, descoperit în Polonia Mormântul unui copil vampir, descoperit în Polonia
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si