Doi italieni au demonstrat că iubirea adevărată există, în ciuda timpului, fie a provocărilor apărute de-a lungul timpului. Dante Gallio și Rita Vicentini s-au căsătorit la vârsta de 73 de ani, când de fapt niciunul dintre ei nu s-ar fi gândit vreodată la un asemenea moment.

Citește și: Cortegiul funerar a lui Dinu Săraru, purtat pe umeri de militari. Când va avea loc înmormântarea?

Cum s-au regăsit cei doi italieni?

Medicul și profesoara pensionată s-au cunoscut în adolescență și apoi povestea lor de dragostea s-a sfârșit, deși amândoi locuiau în Nogara. Rita avea planuri mari, și anume voia să meargă la universitate pentru a deveni profesoară de italiană. De asemenea, aceasta nu se simțea pregătită pentru a forma o familie cu cineva.

Timp de 50 de ani cei doi nu s-au mai văzut. În urmă cu aproximativ cinci ani, Dante a rămas văduv, iar mai apoi și-a revăzut prietena de care fusese îndrăgostit în tinerețe și imediat au reapărut și sentimentele. Mai apoi, cei doi au decis să-și unească destinele, în ciuda vârstei înaintate, informează La Rena.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Când eram adolescenți, eram prieteni foarte apropiați. Pentru mine exista o simpatie puternică pentru Rita, care era foarte apropiată de cea care câțiva ani mai târziu mi-a devenit soție. Inima mea a bătut pentru ea, dar soarta ne-a despărțit doar pentru a ne reîntâlni jumătate de secol mai târziu, semn că dragostea nu are vârstă”, a povestit bărbatul.

Poveste cuplu italieni

Imagine reprezentativă pentru o căsătorie.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Când s-ar putea produce următorul cutremur devastator în România? Specialiștii au făcut dezvlăuiri despre magnitudinea acestuia

Cu prilejul mărturisirii iubirii veșnice, cuplul a decis să ajute copiii africani orfani și, de aceea, i-au rugat pe invitații la ceremonie să nu le ofere cadouri, ci să doneze o sumă pentru construirea unui orfelinat în Madagascar. În total, aceștia au reușit să strângă la evenimentul lor aproximativ 3.000 de euro.

"Am avut aproximativ treizeci de invitați, doar rudele cele mai apropiate, și toată lumea a fost încântată să poată oferi ceva pentru copiii orfani. În zilele următoare, părintele Raphael va pleca în misiunea din Africa, ducând cu el suma colectată în timpul nunții”, au spus proaspăt căsătoriții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si