"Tânărul din Dolj confundat cu un suspect implicat în uciderea milionarului Adrian Kreiner spune că a fost lovit, amenințat și torturat psihic de polițiști. Abia după ore bune, oamenii legii au înțeles că au reținut persoana greșită. Bărbatul de 34 de ani a depus plângere la Parchetul Militar. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional", a transmis Cristian Sabbagh.

Viață distrusă: confundat cu un criminal

"Au dat în mine jos, aici. Unul dintre ei mi-a dat un pumn în gură, m-a umplut de sânge. M-a șters femeia la gură de sânge", a declarat Laurențiu Lăcătușu.

Laurențiu se întorcea de la muncă în momentul în care ulița pe care locuiește a fost luată cu asalt de polițiști. Le-a dat acestora buletinul, dar tot s-a trezit urcat în dubă.

"Mi-au tras adidașii din picioare, o șosetă n-o mai aveam. Să-mi slăbiți puțin cătușele, că nici mâinile nu le mai simt. Au zis: hai că ți le slăbim mai încolo. În marginea pădurii m-au luat, m-au pus jos să-mi slăbească cătușele. Mi-au făcut poză", a declarat Laurențiu Lăcătușu.

Tânărul a fost plimbat între Segarcea și Sibiu, flancat de mascați. Anchetatorii credeau că au prins unul dintre suspecții implicați în uciderea milionarului Adrian Kreiner. De fapt, l-au confundat iar situația a fost lămurită abia după ore bune de chin.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Nu e posibil așa ceva! Nu pot să mă duc niciunde că se uită oamenii după mine pe stradă Nu pot să mă duc să-mi câștig o pâine, nu pot să lucrez, nu pot să fac nimic că se uită lumea după mine. Și nu mă mai ia lumea la lucru, cum mă lua înainte. Înainte eu aveam de lucru tot timpul", a declarat Laurențiu Lăcătușu.

"El nu mai poate să muncească nicăieri. Avem un copil de crescut. Eu nu muncesc nicăieri. Vedeți, suntem la țară. Mă ocup cu păsări, proci, grădină", a declarat Sorina Lăcătușu, soția victimei.

Bărbatul a depus plângere la IPJ Dolj și la Parchetul Militar Timiș, dar ancheta trenează.

"Nu s-au făcut niciun fel, absolut niciun fel de acte de urmărire. Nu am fost chemați, ar trebui să fim chemați să dăm o declarație", a declarat Luminița Adam, avocat bărbatului.

"Să mi se facă dreptate, să pot să am de lucru unde mă duc. Dacă mă duc undeva la lucru, mă țin o săptămână sau două și după aia caută să nu-mi dea banii sau caută sa-și bată joc de mine. Ca dacă am fost dat pe la televizor cu crima și cu astea își bat oamenii joc de mine. De multe ori n-am avut nici bani de pâine din cauza asta", a declarat Laurențiu Lăcătușu.



Tragedia petrecută în vila milionarului Adrian Kreiner încă reprezintă un mister. Anchetatorii nu înțeleg dacă e vorba de un jaf ratat sau dacă s-a urmărit pedepsirea afaceristului. Chiar dacă un suspect e în custodia polițiștilor români, iar altul urmează să fie extrădat, ancheta nu poate fi lămurită fără audierea tuturor celor implicați. Al treilea suspect nu a fost găsit nici până acum.

Citește și: VIDEO- Al doilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner va fi adus în țară luna aceasta. Cel de-al treilea suspect este de negăsit

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: