DN2 sau "Drumul morții", astăzi, într-o oră, s-au petrecut trei accidente. Din nefericire, un bărbat și-a pierdut viața într-unul dintre aceste accidente, potrivit digi24.ro.

Trei accidente într-o oră, pe DN2

A fost o zi tragică pentru șoferii care au circulat pe DN2. Șoseaua, adesea recunoscută drept "Drumul morții", a fost martora a trei accidente, care au avut loc în decursul unei ore.

accident

Trei accidente într-o oră, pe DN2

[Sursa foto: Jurnal de Vrancea]

Unul dintre accidente a avut loc după ce șoferul unui autotursim a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed. După ce a pierdut controlul volanului, șoferul s-a izbit de un copac și s-a răsturnat în afara carosabilului. Bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost transportat de urgență la spital, în stare gravă.

Un alt accident a fost produs la câțiva kilometri distanță, câteva minute mai târziu. Oprit să își repare autoturismul, un șofer a fost lovit de o altă mașină. Șoferul lovit a fost transportat de urgență la cea mai apropiată unitate medicală.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Tragedie fără margini pentru o familie din Satu Mare! Un băiat de doar 14 ani a fost găsit decedat în propria casă. Care ar putea fi cauza morții minorului?

accident

Trei accidente într-o oră, pe DN2

[Sursa foto: Jurnal de Vrancea]

Cel mai grav accident produs astăzi pe DN2 s-a soldat cu o victimă. Un bărbat în vârstă de 48 de ani a murit după ce autoturismul pe care îl conducea regulamentar a fost strivit de un TIR, care a intrat pe contrasens.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru șoferul autoturismului.

Potrivit primelor informații, șoferul TIR-ului, în vâsrtă de 49 de ani, ar fi adormit la volan, relatează buzoienii.ro. Bărbatul a fost transportat la spital, având multiple fracturi.

Pacient stabil, constient, în curs de investigatii, cu traumatism cranio-facial grad 0, plagă contuza, traumatism coloană cervicală, fracturi costale, a transmis personalul medical de la UPU Buzău, potrivit sursei citate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si