Nursema se simte eliberată de toată suferință pe care a purtat-o în suflet, după ce a dezvăluit întregii familii evenimentele dramatice prin care a fost nevoită să treacă din cauza căsătoriei forțate pe care a trebuit să o accepte. 

Acum tânăra se bucură de toată atenția și tot sprijinul lui Alev și Doga care o susțin în decizia luată și îi sunt permanent alături. În plus, Doga va înfrunta întreaga familie a soțului său, dezprobând faptele acestora, și care au împins-o pe Nursema să trăiască evenimente dramatice.

Abdullah își caută neîncetat fiica și este dispus să facă tot cee ace este necesar pentru a o aduce acasă. Bărbatul realizează că a greșit enorm în decizia pe care a luat-o, atunci când și-a căsătorit fiica, fără voia acesteia, și este hotărât ca Ibrahim și familia acestuia să plătească pentru faptele lor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Și Omer este devastat de situația teribilă prin care a trecut nepoata sa și îi promite fratelui său că Ibrahim și familia acestuia vor avea parte de o răzbunare pe măsura faptelor lor.

Ce condiție îi va pune Nursema tatălui său, pentru a se întoarce acasă și, ce pedeapsă uluitoare va primi Ibrahim, din partea lui Omer, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si