Ies la iveală detalii șocante în cazul românului care și-a otrăvit cele două fiice, în Spania, apoi și-a pus capăt zilelor. Se pare că bărbatul avea un ordin de restricție în vigoare și a mai fost arestat în trecut. Vă avertizez că urmează informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Christian Sabbagh.

Un tată și-a otrăvit fiicele și s-a sinucis

Ionel a șocat Spania după ce și-a ucis fiicele de 2, respectiv 4 ani și apoi și-a pus capăt zilelor. Potrivit legiștilor din Almeria, bărbatul și-ar fi forțat fiicele să bea o substanță otrăvitoare, apoi ar fi ingerat și el lichidul letal.

Mama a fost cea care le-a găsit pe cele două fete decedate! El nu murise încă, era inconștient.

Alina, mama micuțelor, în vârstă de 23 de ani, a fost cea care a descoperit scena șocantă, într-o fermă din localitatea Las Alcubillas. A alertat imediat autoritățile și a chemat ambulanța, însă paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva. Femeia plecase în căutarea micuțelor după ce tatăl lor nu le adusese acasă la ora promisă.

Citește și: VIDEO- Detalii halucinante! Un tată este acuzat că și-a otrăvit copiii și apoi și-a luat singur viața

Mi-a spus: "Hei, Jose, fostul meu soț ar fi trebuit să aducă fetele acum vreo două ore și nu au ajuns."  Am spus: "De ce mai vorbești cu mine? Sună-l!" "Nu, nu-mi răspunde la telefon!"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mama celor doi copii era protejată de bărbat de un ordin de restricţie și avea pe rol un dosar prin care cerea custodia definitivă a copiilor.

Un om cu un asemenea comportament nu avea dreptul să stea în preajma a doi copii mici!

Românul fusese arestat în mai 2022, după ce a bătut-o pe femeie în repetate rânduri, în timp ce era însărcinată cu una dintre fetiţe.

Justiția și-a spus deja cuvântul. Știam că este violent, un bărbat cu cu probleme.

Distrusă după pierderea copiilor, femeia a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Fetele mele, viața mea. Cu plecarea lor s-a rupt inima din mine. M-a distrus, tot ce aveam eu mai scump, fetele mele. Doamne, de ce mie?!

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mama micuțelor locuia tot în regiunea Almeria, însă în orașul Abla, aflat la 30 de km de locul tragediei.

Se mutase acolo pentru a nu mai sta în aceeași localitate cu bărbatul ce le-a fost călău fiicelor sale. Se afla și într-un program guvernamental de protecție a victimelor violenței domestice.

Mai mulți vecini de-ai româncei au ieșit în stradă și au ținut un moment de reculegere în memoria fetițelor ucise. Au afișat și un banner imens pe care au scris "Copiii nu se ating. Abla este alături de voi.".

Francisco Javier Sanchez, primarul municipiului Abla: O cunoșteam și se integrase, s-a integrat complet în comunitatea orașului. Era o fire liniștită, muncitoare.

Consiliul Local Abla a declarat trei zile de doliu oficial în semn de condamnare a uciderii celor două copile. În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333 destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: