Două grupuri de tineri s-au luat la întrecere pe șosea, cu mașinile, iar cursa periculoasă a devenit mortală. Doi frați de 17 și 23 de ani, dar și prietenul lor de 18 ani, și-au pierdut viața după ce șoferii care conduceau cu viteză au pierdut controlul volanului, s-au ciocnit și s-au răsturnat în curțile unor localnici.

Cu detalii vine colega mea, Delia Săndulachi. Vă avertizăm, însă, urmează imagini cu un puternic impact emotional, a transmis Simona Pătruleasa.

Întrecere mortală pe șosea

Cele două mașini în care se aflau șapte tineri se îndreptau spre localitatea Borca, din județul Neamț. Șoferii sunt verișori, unul de 23 de ani și celălalt de 18. Ar fi condus cu viteză, iar primul nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de mașina din față. În acel moment, tinerii,  ambii fără experiență la volan, ar fi pierdut controlul, s-au ciocnit și s-au răsturnat. Au rupt garduri, stâlpi de beton și au distrus o anexă până s-au oprit în curțile unor localnici.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Mărturia șocantă a bărbatului martor la accidentul din Neamț, unde trei tineri au murit: "Am verificat pulsul de vreo trei ori și nimic”

Șoferul de 23 de ani nu a supraviețuit, iar în mașină cu el se afla și fratele lui mai mic, de 17 ani,  și el și-a pierdut viața în urma impactului. În mașina condusă de tânărul de 18 ani se afla un alt băiat de aceeași vârstă pe care medicii n-au mai avut cum să îl salveze.

Ceilalți patru tineri, printre care și șoferul de 18 ani, au scăpat cu viață, însă trei dintre ei au ajuns la spital cu răni grave.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă ancheta în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: