„A câștigat marele premiu al sezonului 2 al emisiunii Casa Iubirii, apoi s-a lansat în muzică și de curând și-a impresionat mama cu o surpriză de ziua ei. Vorbim despre Radu Nițu de la Casa Iubirii care se află astăzi în platou alături de mine. Și nu a venit singur, ci însoțit de mama sa”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Radu de la „Casa Iubirii”, cea mai mare dorință

Cristina Dorobanțu: Radu, ce surpriză i-ai făcut mamei?

Radu Nițu: I-am făcut o surpriză foarte frumoasă de ziua ei, a fost ziua ei de curând și m-am gândit să i pregătesc o surpriză foarte frumoasă. Am vrut să reîntregesc toată familia și, fără ca ea să știe absolut nimic, să mergem împreună acasă cu un tort. Eu m-am urcat pe mașină cu baloanele în mână și m-am dus la ea. Ea avea foarte mari emoții în momentul în care ne-a văzut.

Cristina Dorobanțu: Cum ați reacționat, doamnă?

Daniela Nițu: Vă dați seama că eu mă aștept la nebuniile lor că fac în fiecare an câte o nebunie de genul acesta, dar parcă acum a fost prea de tot.

Cristina Dorobanțu: Cum e viața cu șapte copii?

Daniela Nițu: Tumultuoasă, adică agitată... șapte copii. Bine, s-au mărit fiecare a plecat în treaba lui, dar totuși, stai ca mamă, sunt îngrijorată, așa ca de fiecare.

Cristina Dorobanțu: Îi sunați zilnic?

Daniela Nițu: Depinde și de ei, cum au treburile lor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cristina Dorobanțu: Radu, tu te sfătuiești cu mama?

Radu Nițu: Da, vorbesc cu ea. Absolut orice decizie pe care o iau pentru că așa simt. Ea este prima persoană pe care o informez cu absolut tot ce urmează să fac, orice schimbare, cu tot ce urmează să fac în viața mea. Ea întotdeauna a fost fericită cu absolut tot ce mi-am dorit să fac. Atâta timp cât eu m-am simțit împlinit, ea a fost acolo pentru mine non-stop și a zis: dacă tu ești bine cu tine, asta e tot ce mă interesează pe mine. Niciodată nu mi-a contestat nicio decizie.

Citește și: Robi i-a lăsat cale liberă lui Bogdan către inima Virginiei. "După ce că ți-am deschis toate porțile din lume". Ce discuție au avut băieții, după ce cuplul s-a destrămat?

Cristina Dorobanțu:  Despre căsătorie ce te-a sfătuit?

Radu Nițu: Despre căsătorie a tras așa mici speranțe în momentul în care eram în Casa Iubirii, că voi ajunge în acest punct, dar n-a grăbit lucrurile niciodată și întotdeauna mi-a zis s-o fac atunci când simt și când găsesc persoana potrivită pentru mine. Ea a tras câteva speranțe în emisiune, dar s-au năruit pe parcurs.

Cristina Dorobanțu: Vă doriți să se căsătorească Radu curând?

Daniela Nițu: Așa îmi doresc că are o vârstă și, ca orice mamă, vreau să-l văd bine.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cristina Dorobanțu: A lansat o melodie fiul dumneavoastră și un videoclip. Îl susțineți în cariera lui?

Daniela Nițu: Da, dacă el așa și dorește. Întotdeauna la noi l-am susținut, noi familia și eu, ca mamă, dacă el asta își dorește și a simțit să facă.

Citește și: Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod: Dramă teribilă pentru Sîla

Cristina Dorobanțu: Ce o să faci în continuare? Cu ce ne vei surprinde?

Radu Nițu: În continuare am de gând să mai scot încă o piesă. Deja am vorbit despre ea pe contul meu de TikTok, pe platformele mele de socializare. Am de gând să mai scot o piesă, nu vreau să dau foarte multe detalii pentru că va fi o surpriză. În mare parte următoarea piesă va fi una de dragoste, va fi destinată unei persoane care este în momentul de față în emisiunea Casa Iubirii. Va fi o surpriză foarte frumoasă, cu un mesaj pe care vreau să-l transmit cuiva și vreau în continuare să rămână această carieră muzicală”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: