„Locuitorii unui cartier de la periferia orașului Galați nu mai au liniște din cauza șacalilor! Haita de animale sălbatice îi terorizează în fiecare noapte cu urletele lor, iar oamenii sunt îngrijorați că ar putea urma și atacuri. Un localnic a sunat la 112 și a solicitat intervenția jandarmilor, însă oamenii legii nu au reușit să rezolve cazul pentru că nu sunt antrenați sau echipați pentru astfel de misiuni ”, a transmis Christian Sabbagh.

Cartier din Galați, terorizat de șacali

De când a venit primăvara, oamenii care locuiesc în acest cartier de la periferia orașului nu mai au liniște. În fiecare noapte șacalii dau târcoale, iar urletele animalelor le dau fiori reci localnicilor. Seara trecută, mai mulți vecini din cartier s-au strâns atunci când au auzit animalele sălbatice ca să încerce să le alunge. Au sunat chiar și la 112 și au solicitat intervenția jandarmilor.
Jandarmii nu au reușit să facă mare lucru, pentru că nu sunt nici antrenați, nici echipați pentru astfel de misiuni.
Oamenii din cartier sunt speriați că șacalii ar putea să atace.

Citește și: Scandal uriaș între membrele unui partid politic din Cluj. Două femei au ajuns la spital

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Acum doi ani se auzeau din pădure, acum se aud din ce in ce mai aproape! Aseară am ieșit eu cu soțul cu greblă, cu sapă, ca să facem gălăgie! Noi făceam gălăgie dar ei se tot apropiau”, a mărturisit o localnică.
Specialiștii spun că șacalii se apropie de orașe și sate pentru hrană, fără să se teamă de zgomotul urban.
Autoritățile îi avertizează pe oameni să nu se apropie dacă văd șacali.

Deși nu sunt extrem de periculoși, ci mai degrabă oportuniști, sălbăticiunile pot fi purtători de paraziți precum rabie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: