„Nunta sau botezul nu mai sunt singurele evenimente de peste an la care trebuie să pregătim darul. Mai nou, majoratele se țin cu sute de persoane, în localuri de lux și cu momente artistice. Totul ca proaspătul adult să plece în viață cu o amintire fabuloasă. I-am întrebat și noi pe tineri cum au arătat petrecerile lor la 18 ani, dar și... cât au primit în plic”, a transmis Simona Pătruleasa.

Cât se dă acum la majorate?

Imaginile pe care le-ați văzut nu sunt dintr-un club de fițe, ci de la majoratul lui Alexandru care a avut o petrecere la care alții doar visează.
250 de prieteni i-au fost alături în pensiunea unde s-au distrat până dimineață.

Chiar dacă acei bani ar fi putut fi lejer avansul pentru o mașină, Alexandru și-a spus că amintirile sunt mai valoroase. Oricum, nici plicurile cu bani nu au lipsit.
„- Cea mai mare suma?

- 10-15 maxim, milioane”, a spus Alexandru.

Citește și: Guvernul a instituit o celulă de criză pentru evacuarea românilor din Israel. Decizia luată după atacul aerian lansat de Iran

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Printr-o petrecere grandioasă a vrut și Antonia să marcheze împlinirea celor 18 ani.

Alții, însă, au petrecut fără prea multe cheltuieli.
Piața de petreceri aniversare s-a extins enorm în ultimii ani. Iar majoratele au început să se asemene și la fast, și la dar cu nunțile.

Organizatorii de evenimente s-au adaptat și ei.

Față de o nuntă, la majorat se stă mai puțin la masă. Sfatul este deci să investim în zone dedicate de entertainment.

O noutate sunt și tatuajele temporare.

Cât despre băuturile alcoolice, acestea trebuie să fie suficiente și... colorate.
„Dacă nu știți cum să vă mai impresionați invitații la majorat, ei bine, tortul de shoturi colorate este un truc pentru o petrecere reușită. Acest tort are 266 de pahare cu alcool cu diverse arome, iar preţul lui diferă în funcție de dimensiunea acestuia”, a transmis Ellvira Costache.
La petrecerile de majorat este foarte important să existe și adulți care să supravegheze. Mai ales ca nu toți tinerii prezenți vor avea 18 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: