Cele două fiice și soția comentatorului BBC, John Hunt, ar fi fost ucise cu arbaleta de un suspect, Kyle Clifford, în vârstă de 26 de ani.

Citește și: VIDEO Familia unei vedete, omorâtă cu arbaleta. Soția și fiicele unui prezentator celebru au fost ucise în propria casă

Bărbatul a fost căutat intens de poliția londoneză pe parcursul zilei de miercuri, 10 iulie, și a fost prins în cele din urmă într-un cimitir din oraș, relatează BBC News.

Cum a fost prins suspectul

Miercuri seara, înainte de ora 18:30, poliția a confirmat că l-a găsit pe Kyle Clifford în urma unei operațiuni majore care a implicat echipe de căutare de specialitate și ofițeri înarmați.

Poliția nu ar fi tras niciun foc, însă Clifford, în vârstă de 26 de ani, din Enfield, nordul Londrei, primește în prezent tratament medical, el fiind găsit cu răni pe corp.

Operațiunea de amploare a poliției s-a încheiat după ce suspectul de crimă a fost găsit într-un cimitir din nordul Londrei.

Poliția crede că tripla climă a fost plănuită din timp

Forțele de ordine au transmis într-o conferință de presă că Kyle Clifford ar fi fost un cunoscut al victimelor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

Inspectorul de poliție Jon Simpson din Hertfordshire le-a spus reporterilor că ipoteza luată în calcul în momentul de față este aceea că tripla crimă a fost „țintită” sau plănuită din timp.  

Potrivit primelor informații, Carol Hunt, de 61 de ani, Hannah Hunt, 28 de ani și Louise Hunt, 25 de ani, au fost găsite cu răni mortale pe corp chiar de către soțul și tatăl John Hunt- un comentator de curse

de la BBC- când acesta s-a întors de la redacție, marți seara.

În ciuda intervenției rapide a serviciilor de urgență, toate femeile au fost declarate decedate la fața locului.

Hannah Hunt, 28 de ani, una dintre victimele atacului șocant

Hannah Hunt, 28 de ani, una dintre victimele atacului șocant

Se presupune că victimele au murit după un presupus atac cu arbaletă. Surorile au fost ucise împreună cu mama lor Carol Hunt, în vârstă de 61 de ani.

Cuplul are și o a treia fiică, singura rămasă în viață după atacul inexplicabil din nordul Londrei.

Principalul suspect, aflat acum în arestul poliției londoneze, a fost vânat întreaga zi după ce ofițerii au avertizat că bărbatul este înarmat cu o arbaletă și alte arme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si