„Bună seara, doamnelor și domnilor! Sunt Claudia Costandiș, iar în această seară vreau să vă prezint o locație ce îmbină rafinamentul cu eleganța! Este vorba despre un conac aflat chiar lângă Bucureșt, unde vă puteți caza și beneficia de servicii de lux, începând de la degustarea vinuri pe marginea piscine, cu un somelier”.

Citește și: VIDEO Ce faci in weekend, cu Claudia Costandiș. Peisaje mediteraneene în România

Este vorba despre un conac din 1915. A fost restaurat și transformat într-un hotel. Locația are la dispoziție 73 de camere care sunt împărțite pe trei categorii.

Ce primesc cei care se cazează la acest hotel

Cei care sunt cazați au parte de mic dejun inclus, având și acces în zona de wellness.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Te simți ca în Mykonos, în București

Restaurantul acestui hotel le oferă clienților mâncăruri rafinate, de calitate. Piesa de rezistență reprezintă un desert special, o Pavlova reinterpretată.

Pavlova reinterpretată

Pavlova reinterpretată

În curtea hotelului se află o piscină, iar în zilele de weekend, un somelier vine special pentru a le prezenta clienților diverse vinuri, iar vizitatorii au posibilitatea de a le degusta.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si