O nouă iluzie optică pretinde că dezvăluie dacă ești o persoană curajoasă sau temătoare/precaută, în funcție de animalul pe care îl vezi prima dată în imagine, potrivit The Mirror.

Ce animal vezi prima dată în imagine?

Iluziile optice pot dezvălui lucruri nebănuite despre personalitățile noastre, pe care noi nu le conștientizăm sau am putea încerca să le ascundem celorlalți.

Pentru ca acest test să funcționeze, trebuie să vă limpeziți mintea și să rămâneți cu răspunsul inițial la imagine- răspunzând sincer: „Ce ai văzut mai întâi?”

Într-un videoclip publicat pe TikTok,oamenii au fost rugați să spună dacă văd pentru prima dată un iepure sau o rață în imaginea de mai sus.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Tu ce ai văzut prima dată? Un iepure sau o rață? Psihologii îți explică un aspect al personalității tale pe baza răspunsului dat.

Ai văzut un iepure?

Dacă ai văzut prima dată un iepure, înseamnă că ești proactiv, ești o persoană vibrantă, optimistă și directă, arată sursa citata.

"Această încredere și optimism ți-au câștigat mulți prieteni. Te remarci cu ușurință într-o mulțime pentru că ai un farmec care atrage oamenii către tine.

Când te confrunți cu provocări, îi abordezi întotdeauna cu o atitudine pozitivă"- este concluzia pentru cei care au văzut iepurele.

Experții spun că toți cei care văd pentru prima dată un iepure rareori se simt intimidați de ceilalți, deoarece au abilități sociale puternice în medii personale și profesionale. Se spune că aceste tipuri de personalitate sunt lideri de echipă „excelenti”.

@picpsy What do you see first? #psycologytest #whatdoyousee #whatdoyouseefirst #personlatytest #illusionoptic #psychologytest ♬ Love Of My Life- Metrow Ar

Ai văzut rața?

Pentru cei care văd pentru prima dată o rață în imagine, veștile sunt mai puțin bune: când se află în mijlocul unei echipe, acest tip de personalitate ascultă adesea opiniile celorlalți înainte de a le oferi pe ale lor. 

„Sunteți întotdeauna precauți atunci când luați decizii și reticenți în a vă asuma riscuri. Când vă confruntați cu situații necunoscute sau inedite, aveți tendința de a adopta o abordare de așteptare și de a vedea, luând doar acționează atunci când te simți în siguranță sau încrezător.”

Sunt și părți bune în abordarea precaută a vieții. Această trăsătură de personalitate te face să fii foarte stabil atunci când abordezi probleme complexe, deoarece iei întotdeauna în considerare toate posibilitățile și iei cele mai bune decizii.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Preferi un ritm stabil în viață, crezând că ceea ce trebuie să fie, va fi, așa că rar iei inițiativa de a schimba acel status quo și tinzi să mergi cu fluxul lucrurilor”

Comentând videoclipul, un utilizator a scris: „Foarte precis”. Un alt utilizator a adăugat: „Rață. Așa sunt eu”. Un al treilea utilizator a spus: „Eu văd un pește. Voi nu?”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si