Un tânăr care purta haine cu însemnele Jandarmeriei a fost descoperit la un eveniment dedicat gimnastei Ana Maria Bărbosu. Jandarmul fals s-a prezentat joi seara la evenimentul organizat în centrul orașului Focșani, unde sportiva a primit titlul de Ambasador al municipiului.

Citește și: Ana Bărbosu, în al nouălea cer după ce TAS a decis că medalia de bronz este a ei: „Mi s-au înmuiat din nou picioarele”

ana maria barbosu, jandarm fals, focsani

Jandarmul fals a ajuns la audieri iar pistolul a fost confiscat 

După ce a fost reperat, tânărul care pretindea că este jandarm a fost identificat de oamenii legii. Acesta avea la el o armă neletală, cătușe și alte obiecte purtate de forțele de ordine. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Individul a ajuns la audieri, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru folosirea fără drept a obiectelor periculoase. Polițiștii fac în continuare cercetări în acest caz. 

„Echipajul din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Focșani, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu la o adunare publică avizată, în Piața Unirii din Municipiul Focșani

, a identificat un bărbat purtând obiecte vestimentare cu însemnele "Jandarmeria" și având asupra sa un pistol care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este de tip "airsoft".

S-a procedat la interceptarea și legitimarea persoanei în cauză, stabilindu-se faptul că acesta nu avea dreptul de a purta uniforma și nici de a deține arme neletale la adunările publice.

Au fost întocmite actele de sesizare cu privire la săvârșirea faptelor prevăzute de articolul 372 litera b) Cod Penal- Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Tânărul a fost condus la sediul Poliției în vederea continuării cercetărilor, iar pistolul a fost ridicat în vederea confiscării”, au transmis autoritățile. 

Citește și: Mihaela Cambei va purta drapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Halterofila de 21 de ani a luat argintul

ana maria barbosu, jandarm fals, focsani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si