Deși pare un test simplu, nu mulți sunt cei care reușesc să-l termine cu brio. Iată ce ai de făcut!

Ai câteva imagini mai jos, aparent identice, dar doar aparent. Adevărul este că, de fapt, imaginile dublate ascund câteva diferențe, pe care doar un geniu, cu vedere de șoim, le poate identifica.

Hai să te joci și pune-ți vederea la încercare! Ești un geniu?!

Pentru a-ți veni în ajutor, pentru toate cele patru imagini, îți vom spune noi câte diferențe ai de găsit la fiecare în parte. 

Astfel, în imaginea de mai jos trebuie să cauți două diferențe. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Următoarea imagine vine tot cu două diferențe. Le vezi?

Iar acum testul se complică. În cea de-a treia imagine trebuie să găsești patru lucruri diferite. Nu te da bătut, este simplu, trebuie să fii doar foarte atent la detalii. 

Și nu în ultimul rând, cea din urmă imagine aduce tot patru diferențe. Sunt mari și vizibile. Le-ai găsit? 

Dacă ai ajuns până aici și tot nu ai reușit să duci testul la bun sfârșit, nu-i problemă. Îți arătăm noi mai jos care erau diferențele. Data viitoare, cu siguranță, vei fi mult mai atent la fiecare mic detaliu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si