România a fost lovită de două seisme sâmbătă dimineața. Acestea nu au avut o magnitudine foarte mare. Unul dintre ele a avut o magnitudine de 2,9, în timp ce celălalt a fost mai slab, cu o magnitudine de 2,1.

Cel mai recent seism s-a simțit sâmbătă dimineață, la 08:20:54, în zona seismică Vrancea, Buzău, la adâncimea de 127,6 km, în apropierea următoarelor orașe: 5 km NV de Buzău, 56 km NE de Ploiești, 65 km SE de Brașov, 69 km SE de Sfântu-Gheorghe, 72 km SV de Focșani, 88 km NE de Târgoviște,

potrivit INFP. Acest seism a avut magnitudinea de 2,9.

Înaintea acestuia, la ora 06:08:05, a avut loc un seism cu magnitudinea 2,1. Seismul a fost de suprafață, s-a produs la adâncimea de 5 km și s-a resimțit în zona seismică Făgăraș-Câmpulung, Dâmbovița.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Citește și: Cât câștigă un tânăr fără BAC la primul job? Suma i-a uimit pe mulți români: „Sunt oameni care după ani de muncă au același salariu”

cutremur romania azi, seism romania

Vineri au avut loc două seisme în România

Nu doar prima zi de weekend a adus două seisme în țara noastră, ci și ziua de vineri. Două cutremure s-au resimțit pe data de 20 septembrie în România. Este vorba despre unul care a avut loc la ora 04:26, resimțit în zona seismică Vrancea, cu o magnitudine de 2,3, arată datele INFP. Acesta s-a produs la o adâncime de 126,4 km. 

Celălalt seism a fost mult mai de suprafață și s-a produs la 8,1 km adâncime în jurul orei 19:55. Seismul, care a avut o magnitudine de 2,8, a fost resimțit în Moldova, Galați.

Citește și: Mesajele RO-Alert nu sunt emise înainte de cutremur. Raed Arafat explică procedura: „Mai degrabă inducem panică”

cutremur romania azi, seism romania


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si