Situație dezastruoasă în localitatea Saviano din provincia italiană Napoli! Duminică dimineață, în jurul orei 08:00, s-a dat alarma după ce o clădire cu două etaje s-a prăbușit.

Cel mai probabil incidentul tragic a fost provocat de explozia unei butelii de gaz, notează Il Messaggero. În urma deflagrației, o familie formată din cinci membrii a rămas blocată sub dărâmături. Sub bucățile mari de beton a rămas prinsă și o femeie în vârstă care locuia la etajul doi al clădirii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Va fi înființat cel mai mic stat din lume. Se va afla la doar câteva sute de kilometri distanță de România- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Cel puțin 4 morți și zeci de răniți în urma unui atac armat! Poliția din Alabama, în alertă totală

cladire prabusita, copii morti, femeie disparuta

Două persoane au pierit, alte două persoane sunt încă sub dărâmături

Echipele de salvare au intervenit de urgență și au început să îi caute pe locatari printre bucățile mari de moloz. În jurul orei 10:30, doi copii au fost scoși fără suflare dintre dărâmături. Este vorba despre o fetiță în vârstă de 4 ani și un băiat în vârstă de 6 ani pentru care nu s-a mai putut face nimic, notează ANSA.

Tatăl copiilor, Antonio Zotto, și un frate al acestora, nou-născut, au fost scoși în viață și transportați de urgență la spital. Mama copiilor și femeia care locuia la etajul doi nu au fost încă găsite. Salvatorii continuă căutările. 

Citește și: Un tânăr de 25 de ani a pierit în Lacul Pantelimon! Bărbatul care a plonjat cu mașina în apă nu avea permis

cladire prabusita, copii morti, femeie disparuta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si