Ana-Maria Vasiliu a fost condusă pe ultimul drum, iar la ceremonia tristă au fost prezente o mulțime de persoane. Apropiații au făcut față cu greu durerii resimțite în timpul funeraliilor, fiind nevoie de intervenția cadrelor medicale pentru a oferi primul ajutor.

Totuși, la doar o zi de la înmormântarea care a avut loc la un cimitir din Ploiești, o bună prietenă a soției lui Gabriel Vasiliu a făcut o postare neașteptată pe rețelele de socializare.

Mai precis, aceasta a publicat ultima conversație pe care a avut-o cu Ana-Maria, cu puțin timp înaite ca tânăra să fie găsită fără suflare în locuința ei din Olanda.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Va fi înființat cel mai mic stat din lume. Se va afla la doar câteva sute de kilometri distanță de România- wowbiz.ro

Prietena Anei-Maria Vasiliu este încă în stare de șoc, căci ultimul mesaj al victimei nu prevestea tragedia care avea să se întâmple. Alături de conversația pe care a avut-o cu tânăra pe Facebook, aceasta a scris și un mesaj sfâșietor, fiind îngenuncheată de durere că soția fostului concurent din emisiunea matrimonială nu și-a luat ”adio” de la cei dragi.

„Ultimul tău mesaj suflet frumos, nu ți-ai luat la revedere, eu încă mai sper să te văd mireasă…”, a povestit prietena Anei-Maria.

Citește continuarea pe WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si