Unui român îi sunt aduse acuzații grave, în Italia. Tânărul în vârstă de 25 de ani este acuzat că a incendiat 33 de mașini și motociclete, în mod intenționat. Ce a declarat acesta autorităților?

Un român, acuzat că a incendiat zeci de mașini și motociclete, în Italia

Un român în vârstă de 25 de ani este acuzat că a incendiat 33 de mașini și motociclete în Italia.

Potrivit informațiilor transmise de milanotoday.it, românul ar fi produs, de fapt, trei incendii în perioada iulie 2023-martie 2024, în Milano.

Românul ar fi intrat în vizorul autorităților din Italia după ultimul incendiu, produs pe 8 martie. În acea zi, între San Giuliano și San Donato Milanese, au ars 15 mașini. În aceeași seară, polițiștii l-au oprit pe român la un control în timp ce se afla pe scuter, iar acesta a declarat că a ieșit să fumeze o țigară.

Citește și: A făcut ravagii pe șosele din București! O adolescentă de 17 ani, fără permis, a fugit de poliție și a distrus șase mașini> "Am sărit din pat, am auzit o bușitură"

"Am ieșit să fumez", ar fi spus românul polițiștilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Va fi înființat cel mai mic stat din lume. Se va afla la doar câteva sute de kilometri distanță de România- wowbiz.ro

În urma investigațiilor, autoritățile au descoperit că românul se află în spatele incendiilor din Milano, în care au fost distruse mai multe mașini și motociclete în ultimul an. 

Polițiștii italieni au declarat că românul ar fi pus incendiile în mod intenționat, având în vedere că mașinile care au ars se aflau la distanță una de cealaltă.

Românul a fost plasat sub control judiciar și trebuie să se prezinte periodic la secția de poliție.

Autoritățile din Italia continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte în care au fost produse incendiile.

Citește și: "Nu am mai dormit de când s-a întâmplat" Cătălin conducea tramvaiul care l-a lovit mortal pe ofițerul SPP! Vatmanul a mărturisit cum s-a petrecut accidentul: "Am făcut tot posibilul să îl evit"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si