Ileana Sterp a spus data la care mezinul familiei, Iancu, își va uni destinul cu logodnica sa, Denisa, într-una dintre cele mai așteptate nunți ale anului.

"Se însoară mezinul familiei, pe 27 octombrie. Este exact ziua când eu și soțul meu în anul 2019 am avut și noi nunta. Așa s-a nimerit. Și la aceeași sală. Să știți că m-au mai sunat așa în legătură cu multe detalii și vin cu plăcere să îi ajut",  a mărturisit Ileana Sterp.

Cei doi tineri vor avea o singură pereche de nași, originari din Sibiu, iar viitoarea mireasă este foarte emoționată. Pregătirile de nuntă sunt pe ultima sută de metri, însă Ileana nu a spus dacă Denisa va avea o singură rochie sau mai multe, dar cu siguranță rochia sa va fi unică, pentru că este făcută la croitoreasă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Pământul ar urma să fie lovit în următoarele ore de o furtună geomagnetică. Ce spun oamenii de știință- wowbiz.ro

Ileana a mai spus și care este sexul copilului Getei, sora sa mai mică. Tânăra este însărcinată în șapte luni.

" Știe, știe. Uite așa, cu albastru. Își dorea fată, ea cu Carla au o relație foarte făină, cu fetița mea.

A venit de la control și zice <E băiat, ..voiam fată>...La finalul lunii noiembrie are termenul",  a mai adăugat Ileana Sterp care este pregătită să o ajute cu sfaturi atunci când Geta va veni acasă cu nou-născutul, având în vedere că ea are deja doi copii minunați, Carla și Damir.

Tânăra a recunoscut că nu i-a fost ușor cu doi copii mici, având în vedere că este o diferența mică între ei, de doar doi ani, însă, împreună cu soțul se gândesc deja la al treilea copil.

Soțul Ilenei Sterp își dorește patru copii, însă cuplul încă "negociază" acest lucru.

" Cred că până la urmă, acum de când Damir a început să meargă în picioare, cumva se descurca singur, pot să spun că da, este foarte bine că i-am făcut așa unul după altul, doi ani diferența. Și acum stăm să ne gândim la al treilea că soțul zice <Hai să-l facem și pe al treilea, tot după doi ani>. Și eu zic <Mă, nu știu dacă al treilea, hai să mai stăm câțiva ani și după aia o fi mai fain să vină un bebeluș>",  a mai adăugat Ileana Sterp.

Nu ratați o nouă ediție "Follow us", prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, cu informații în premieră, mâine, începând cu ora 08.00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si