Inspirată de discuția despre alegerea rochiei de mireasă de către Denisa, viitoarea soției a lui Iancu Sterp, Teo Trandafir a povestit cu mult umor "travaliul" prin care a trecut cu prima rochie de mireasă pe care a îmbrăcat-o.

"A fost rău, am plâns mult, mult, mult. 1990, nu se găseau de niciunele și la un moment dat vine cineva, o cunoștință din străinătate, cu un fel de timbru de material, exact poleială de ciocolată, poleială textilă.

Imaginați-v ă  o bucată de material textil care arată că ambalajul de la ciocolată... Îmi trimite femeia cinci metri și m-am dus în parc și am desfăcut <balotul>. Nu puteai să te uiți la mine în niciun fel. Eu nu puteam să mă uit la mine în oglindă... Eu plângeam, devenisem Bridezilla. Și mă duc la o vecină care și-a scos din perete perdelele și am acoperit toată chestia aia ca să nu mai sclipească atât de rău",  a povestit cu umor Teo Trandafir în cadrul ediției de astăzi a emisiunii "Follow us!".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Pământul ar urma să fie lovit în următoarele ore de o furtună geomagnetică. Ce spun oamenii de știință- wowbiz.ro

Pentru informații utile, invitați speciali și o porție zdravănă de voie bună, nu ratați dimineața, de la ora 08:00, de luni până vineri, emisiunea  "Follow us!", prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si