O crimă pasională șochează Capitala. Un tânăr de douăzeci și nouă de ani și- a ucis iubitul cu o cruzime greu de descris în cuvinte, iar apoi a purtat trupul fără viață cu un cărucior de cumpără turi, pe străzi. L- a aruncat într-o zonă pustie, în speranța că și va șterge urma. Însă cineva l- a descoperit și a alertat poliția.

Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Și-a ucis iubitul și i-a plimbat trupul cu căruciorul prin Capitală

Pe cât de liniștit pare acum, pe atât de violent ar fi fost individul de douăzeci și nouă de ani. Potrivit anchetatorilor într-un moment de furie, și- ar fi ucis iubitul în vârstă de treizeci și patru de ani cu o cruzime greu de imaginat. Pe trupul victimei, legiștii au numărat multe răni. Arma crimei, o sapă a fost ridicată și dusă la expertiză.

Ne arată o furie internă majoră, deci individul era foarte furios. Probabil că a fost refuzat, probabil că ceva s- a întâmplat, probabil a fost un conflict între cei doi bărbați și a ajuns astfel să strângă foarte multă furie într-un timp foarte scurt, o decompensare psihotică probabil și atunci l- a lovit în felul acesta, a

spus un expert.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 9 mașini pe care un mecanic auto spune că nu le-ar cumpăra niciodată: ”Costul reparațiilor este mult mai mare”- wowbiz.ro

Crima s- a petrecut chiar în această clădire părăsită, o zonă ferită de ochii lumii în care nu există nici măcar o cameră de supraveghere. Însă ce a urmat după odioasa crimă e mai șocant. Individul a pus trupul victimei învelit într-o pătură pe un cărucior de cumpărături și l- a purtat așa până când s- a lepădat de el într-o zonă în care spera probabil să nu fie găsit.

Poate că a avut câteva remușcări, deși faptul că l- a plimbat cu căruciorul prin oraș sau în jurul scenei crimei și până la urmă, clar a vrut să scape de cadavru a vrut și a vrut să îl arunce ca să scape de consecințele crimei sale ne arată că totuși discernământul este clar, a spus un expert.

După trei zile cineva a dat peste cadavru și a alertat poliția. Suspectul a fost prins imediat, iar acum e în arest preventiv și va fi judecat pentru omor calificat. Potrivit anchetatorilor și- a recunoscut fapta și a povestit la audieri că ar fi ajuns să ucidă din pricina unor neînțelegeri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si