Un incident cu adevărat ciudat s-a petrecut în Suceava, acolo unde mai multe vagoane care făceau parte din trenul care mergea de la Suceava la Cacica au luat-o la plimbare pe șine.

Chiar dacă în vagoane nu se afla nici măcar un angajat CFR, vagoanele s-au deplasat pe șine, pe linia scurtă, și s-au oprit abia la ieșirea din gară, în apropierea unui macaz.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Recomandări pentru cei care merg cu trenul! Ce trebuie știe oamenii care aleg acest mijloc de transport pe timp de caniculă?

tren calatori, cfr, vagoane cfr

Ce s-a întâmplat cu adevărat cu cele vagoanele CFR

Potrivit Club Feroviar, vagoanele nu au luat-o chiar din senin la plimbare, ci ar fi vorba de o eroare umană. Mai exact, acestea nu au fost asigurate corespunzător cu frâna de mână. Vagoanele, care s-au mișcat în timpul unor manevre, ar fi putut să se lovească în orice moment de un tren care ar fi intrat sau ieșit din zona gării.

Citește și: Un pensionar a leșinat când a văzut ce se va întâmpla cu pensia lui de la 1 septembrie: "E posibil așa ceva?! Am fost fochist, am dat cu lopata toată viața!"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si