Simona Maya Teodoriu a murit la vârsta de 55 de ani. Anunțul tragic despre moartea fostei judecătoare CCR, care în prezent era deputat, a fost făcut de colegii de partid.

Cu profundă tristeţe şi durere, ne luăm rămas bun de la o colegă deosebită- Simona-Maya Teodoroiu, care a fost nu doar un exemplu de profesionalism, dar şi un om cald, empatic şi mereu dedicat celor din jur.

Trecerea sa în nefiinţă lasă un gol imens în sufletele noastre, dar amintirea ei va rămâne vie prin tot ce a realizat şi prin bunătatea de care a dat dovadă. Odihnească-se în pace şi fie ca lumina pe care a adus-o în vieţile noastre să dăinuie pentru totdeauna. Sincere condoleanţe familiei şi celor apropiaţi", a declarat Laura Moagher, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Două cutremure au avut loc în România, la câteva ore distanță. Seismul de 4 grade, resimțit în județul Buzău

A murit Simona Maya Teodoroiu

Simona Maya Teodoroiu s-a născut pe 9 iulie 1969. A fost de profesie jurist și a ocupat mai multe funcții importante de-a lungul vieții.

În perioada februarie 2015 şi iunie 2019 a fost judecător al Curţii Constituţionale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Pământul își pierde „semnele vitale”. Experții avertizează că „omenirea atârnă de un fir de păr”: „Ar putea avea loc un colaps”- antena3.ro

Citeste si: Cine este șoferul care a gonit pe contrasens pe Autostrada A7. A primit o amendă usturătoare şi a rămas fără permis- wowbiz.ro

În perioada cuprinsă între septembrie 2019- ianuarie 2020 a fost a fost secretar de stat- Agent Guvernamental al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Printre funcțiile ocupate se regăsește cea de secretar de stat la Ministerul Justiției.

Simona Maya Teodoroiu ocupa funcția de deputat în Partidul Social-Democrat.

Citește și: Procesul de recalculare a pensiilor continuă pentru 170.000 de pensionari! Anunțul făcut de Casa de Pensii

Cu profund regret am aflat de trecerea în neființă a colegei noastre, Simona-Maya Teodoroiu.  Maya a fost o persoană deosebită, apreciată de toți cei care au avut ocazia să o cunoască și să lucreze alături de ea. Familiei îndurerate, vă transmit sincere condoleanțe și vă doresc putere în aceaste momente dificile. Suntem alături de voi cu sufletul și vă împărtășim durerea. 

Dumnezeu să o odihnească în pace!, a transmis Virgiliu Nanu, pe Facebook.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si