„Unul dintre cei mai căutați criminali români a fost prins în Germania și a fost predat aseară autorităților din țara noastră.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O ciclistă din România și-a făcut cont pe OnlyFans ca să-şi poată cumpăra bicicleta pentru Olimpiada de la Los Angeles- antena3.ro

Citeste si: Cum arată acum Pamela Anderson. A eclipsat marile vedete la un eveniment în New York| GALERIE FOTO- wowbiz.ro

Romică Fleican, un bărbat de 35 de ani, a fost preluat de agenții de la Vama Nădlac. El a fost căutat timp de 16 ani de poliția din România și dat în urmărire internațională. Pe când avea numai 20 de ani, acesta a ucis un agent de pază, a rănit grav alți doi, apoi a fugit din țară. Și-a continuat activitatea infracțională în străinătate, unde a furat și a tâlhărit. Deși a fost prins în urmă cu 8 ani în Germania, autoritățile nemțești nu au vrut să îl predea în acest moment”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citește și: VIDEO Putea fi victima unui jaf, dar centura de siguranță a mașinii a salvat-o

Citește și: VIDEO Evadarea care face de râs Poliția Română! Cum s-a desfășurat incidentul care pare desprins din filmele de comedie: ”Am rămas perplex”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si