Tânărul de 21 de ani din localitatea Bărcănești, județul Prahova, care a ucis un şofer de Uber cu 22 de lovituri de cuţit şi-ar fi recunoscut faptele. A ieșit la iveală și adevăratul motiv al crimei înfricoșătoare.

Citește și: Și-a recunoscut fapta! Cine este tânărul care a ucis un şofer de Uber din Ploiești cu 22 de lovituri de cuţit

Suspectul de crimă a fost reținut de poliție pentru 24 de ore, urmând să fie propus judecătorilor pentru arestarea preventivă pe 30 de zile.

Șoferul și clientul taxiului s-au certat de la bani

Iubita criminalului a povestit tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire. Ea ar fi declarat că șoferul și clientul s-au certat pe traseu, după ce tânărul de 21 de ani a schimbat traseul cursei de taximetrie din mers.

După acest moment, costul cursei s-a majorat, dar clientul nu s-ar fi înțeles cu șoferul cu privire la banii pe care trebuia să-i plătească, potrivit ZiarulIncomod.ro.

De aici ar fi pornit tot scandalul care s-a terminat cu o crimă îngrozitoare, pe care suspectul a încercat să o mușamalizeze.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Ora de iarnă 2024, noaptea din octombrie în care se schimbă ora. Cum este afectat organismul- antena3.ro

Citeste si: O femeie din Mureș a fost decapitată de un camion în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni- wowbiz.ro

A ieșit la iveală adevăratul motiv al crimei șoferului de ridesharing

A ieșit la iveală adevăratul motiv al crimei șoferului de ridesharing

[Sursa foto: Ziarul incomod]

Şoferul de 31 de ani a fost ucis pe o stradă din Snagov, după ce agresorul l-a înjunghiat cu zeci de lovituri de cuţit.

Pe urmă, ca să-şi ascundă fapta, criminalul a lăsat cadavrul bărbatului într-o pădure din apropiere, urmând ca în altă pădure, la 60 de kilometri distanţă, să incendieze maşina.

Colegii șoferului ucis vor să strângă bani pentru a ajuta familia victimei.

Bărbatul a lăsat în urmă o soție și doi copii.

Mai mulți șoferi de Bolt și Uber s-au strâns miercuri seară în centrul Ploieștiului în semn de protest și au povestit de ce nu se simt în siguranță când efectuează curse de transport.

Citeste si: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Angela Similea, prezență rafinată la spectacolul dedicat lui Dan Spătaru. Mirabela Dauer nu și-a putut stăpâni lacrimile: "A fost prietenul meu de suflet, omul cel mai bun din viața mea"- radioimpuls.ro

Citeste si: Scene ca în filme în București: Momentul în care un șofer se prăbușește cu mașina în pasajul Lujerului- antena3.ro

El este victima crimei din Snagov, taxiul său a fost incendiat

El este victima crimei din Snagov, taxiul său a fost incendiat

[Sursa foto: Facebook]

Care sunt acuzațiile care i se aduc suspectului de crimă

Suspectul principal al uciderii șoferului de ridesharing a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat unității de Parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Tânărul este acuzat de patru infracțiuni:  omor calificat, tâlhărie calificată, conducere fără permis și distrugere prin incendiere.

 

În baza probatoriului administrat, tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive",  a transmis Poliția Prahova.

Cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciilor de Investigații Criminale Prahova și Ilfov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si