Accident mortal pe DN 64, în județul Vâlcea. Un bărbat de 37 de ani, din localitatea Olanu, conducea un autoturism și ar fi pătruns pe sensul opus de mers.

Citește și: A ieșit la iveală adevăratul motiv al crimei șoferului de ridesharing, ucis cu sânge rece de clientul său! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire

Mașina a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

Acesta era condus de un bărbat de 56 de ani din localitatea Slatina, județul Olt, potrivit IPJ Vâlcea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Ora de iarnă 2024, noaptea din octombrie în care se schimbă ora. Cum este afectat organismul- antena3.ro

Citeste si: O femeie din Mureș a fost decapitată de un camion în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni- wowbiz.ro

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, impactul între cele două maşini a fost atât de puternic încât echipajele de intervenţie sosite la faţa locului au găsit toate cele patru victime încarcerate, două dintre ele fiind în stop cardio-respirator.

În urma coliziunii, bărbatul de 56 de ani, și o femeie de 52 de ani care se afla pe bancheta din spate, au decedat.

Două persoane au murit într-un accident cumplit în Orlești, Vâlcea

Două persoane au murit într-un accident cumplit în Orlești, Vâlcea

[Sursa foto: GDS.ro]

"Echipajele operative sosite la locul evenimentului rutier au constatat ca sunt implicate două autoturisme şi patru persoane, toate încarcerate.

S-a procedat cu celeritate la extragerea persoanelor, care au fost predate echipajelor medicale prezente la faţa locului. Două victime au fost predate conştiente, iar celelalte două inconştiente, aflate în stop cardio-respirator. Cele două victime conştiente au fost transportate la UPU Vâlcea, în timp ce, pentru celelalte două victime, echipajul SAJ împreună cu forţele ISU au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului. Din nefericire, cele două victime inconştiente, un bărbat şi o femeie, nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi au fost declarate decedate", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.


Circulaţia în zonă a fost blocată total mai bine de o oră. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si