Accident cu mai multe victime la Iași! Trei tineri care se aflau pe o bancă au fost loviți de o mașină și au fost răniți. Totul s-a petrecut după ce o mașină, la volanul căreia se afla un șofer în vârstă de 51 de ani, a lovit un autoturism condus de un tânăr de 19 ani.

În urma impactului, mașina condusă de șoferul de 19 ani a ricoșat și a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit un bărbat de 26 de ani și două tinere de 19, respectiv 20 de ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Câți bani a câștigat o femeie care a reciclat PET-urile pelerinilor de la Sf. Parascheva- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

Citește și: O fată de 16 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit pe "Drumul morții", în județul Neamț

accident iasi, victime, raniti

7 persoane au ajuns la spital în urma accidentului 

În total, 7 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri. 

„Aseară, în jurul orei 22.30 s-a produs un accident rutier în municipiul Iași, strada Nicolina, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul solicitării au fost direcționate o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, o ambulanță de terapie intensivă mobilă, o autospecială pentru transportul victimelor multiple și două ambulanțe de la SAJ Iași.

În evenimentul rutier au fost implicate nouă persoane, dintre care șapte au fost evaluate medical la fața locului și transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare. 

Cazul producerii evenimentului rutier a rămas în atenția autorităților pentru cercetări”, au menționat reprezentanții ISU Iași.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic rezultând faptul că niciunul nu se afla sub influența alcoolului. Autoritățile au deschis o anchetă și fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Ulterior, în funcție de rezultatul cercetărilor, se vor lua măsurile legale care se impun. 

Citește și: Cazul Mario Iorgulescu: Judecătorii au schimbat încadrarea în ucidere din culpă. Pedeapsa maximă pe care ar putea să o primească acum

accident iasi, victime, raniti


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si