Radu Mazăre este din nou tată! Roxana Mihalache a născut joi un băiat perfect sănătos la un spital privat din Capitală.

Roxana a născut repede și ușor, după un travaliu destul de rapid. După ce a devenit mamă, partenera fostului edil se simte bine și se recuperează frumos, notează cancan.ro

Citește și: VIDEO Radu Mazăre, eliberat! UPDATE: Primele imagini. Soția l-a așteptat și a anunțat că e însărcinată

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

radu mazare fiu, radu mazare iubita, radu mazare primar

Cum îl cheamă pe fiul lui Radu Mazăre și al Roxanei Mihalache

Soția lui Radu Mazăre a dezvăluit că aștepta un copil la finalul lunii mai, atunci când fostul edil a fost eliberat din Penitenciarul Jilava.

„Știți cum e, cine are copii sau a fost însărcinată, emoțiile sunt mult mai puternice în momentul în care ești însărcinată, decât atunci când nu ești. Asta pot să spun acum. Primind această veste, evident că oricine și orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată și să fie într-o familie fericită și într-un cămin fericit, complet, mamă și tată”, a mărturisit, la vremea respectivă, soția lui Radu Mazăre, în fața penitenciarului Jilava.

Tot atunci, fiind în al nouălea cer pentru că mai are încă un copil,  Radu Mazăre a dezvăluit și cum o să-l cheme pe bebeluș.

„Asta da, (despre faptul că va deveni tată) mă bucur în primul rând pentru soția mea care a fost lângă mine … Pe băiatul meu o să-l cheme Aris”, a dezvăluit Radu Mazăre după ce a ieșit din închisoare, mai scrie sursa citată. 

Radu Mazăre și Roxana Mihalache și-au unit destinele în anul 2019, la Penitenciarul Rahova. Între cei doi există o diferență de vârstă de 20 de ani. Fostul edil mai are un fiu dintr-o relație anterioară, pe Răducu Mazăre, care a împlinit 30 de ani în luna februarie.

Citește și: Un medic ginecolog din Giurgiu a fost prins în flagrant în timp ce primea mită! Ce sumă ar fi luat pentru o cezariană?

radu mazare fiu, radu mazare iubita, radu mazare primar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si