Un tânăr de 27 de ani a ajuns la spitalul Bagdasar Arseni, paralizat. Se pare că acesta a fost lovit de un virs periculos, care l-a imbolizat. Deși inițial nu îi dădeau șanse de supraviețuire, starea tânărului a început să se îmbunătățească, potrivit informațiilor transmise de digi24.ro.

A ajuns paralizat la spital, din cauza unui virus

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a trecut prin clipe crunte.

Tânărul a ajuns la spitalul l Bagdasar Arseni, aproape paralizat complet.

Mama tânărului a povestit că problemele au început în luna mai. Femeia a mărturisit cum și-a văzut fiul că se îmbracă neadecvat perioadei, nu din cauza frigului și a durerilor. Tânărul a paralizat la mâini și picioare, iar starea lui s-a agravat rapid, acesta ajungând în imposibilitatea de a respira sau înghiți.

Citește și: Cristina a fugit cu concubinul în Germania și a sfârșit îngropată într-o pădure. Bărbatul ar fi ucis-o cu sânge rece, din gelozie

Fiind cu el acasă, l-am văzut îmbrăcat cu hanorac și l-am întrebat dacă îi e frig. Nu, mă doare o mână. Mi-au spus că, posibil, până dimineață să nu mai apuce. Ne-am dus la el, era galben, galben precum ceara, a declarat mama acestuia.

Ajuns la spital, medicii i-au dat șanse minime de supraviețuire. După ce a fost internat la terapie intensivă, tânărul a ajuns la clinica de recuperare Bagdasar Arseni, unde starea lui a început să se îmbunătățească treptat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Trei livratori de mâncare au ucis cu cuțitul un bărbat într-o parcare, după care au fugit și au aruncat arma crimei, la Constanța- antena3.ro

Citeste si: Surpriză de proporții. Cât a ajuns să valoreze o bancnotă emisă pentru eclipsa totală de soare din 1999- wowbiz.ro

Potrivit medicilor, acesta a contactat un virus, care i-ar fi putea fi fatal.

Infecții virale hit and run, a lovit și a fugit, a declarat prof. dr. Gelu Onose.

A fost totuși un virus care nu a putut fi identificat, a declarat Dr. Mihaela Mandu, medic de recuperare fizică.

Citește și: Scene macabre în Galați! Un tată și-a ucis copilul de 2 ani, după ce l-a accidentat cu tractorul

Din fericire, starea tânăului de 27 de ani s-a îmbunătățit. Acesta se află într-un stradiu de tetrapareză funcțională și a început să se deplaseze pe distanțe mici, cu un cadru. Medicii au speranțe că situația pacientului va continua să se îmbunătățească.

Poate să meargă pe distanțe mici, medii, cu sprijin în cadru și eu cred că vom depăși și acest stadiu și vom ajunge la un stadiu de independență mai mare, cârjă, baston, a declarat prof. dr. Gelu Onose.

Tânărul ar urma să fie externat, dar va avea nevoie în continuare de recuperare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si