Deja extrem de cunoscut pentru părerile care mai de care mai controversate, ÎPS Teodosie i-a răspuns unei credincioase care l-a întrebat pe Arhiepiscopul Tomisului de ce îngăduie Dumnezeu ca cei mici, copiii care nu au vină, să sufere pe această lume.

Teodosie i-a răspuns enoriașei că suferința copiilor este cauzată de lucrurile pe care le fac sau nu părinții. A dat și un exemplu: cuplurile care fac nuntă în post.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Trei livratori de mâncare au ucis cu cuțitul un bărbat într-o parcare, după care au fugit și au aruncat arma crimei, la Constanța- antena3.ro

Citeste si: Explozibilul care l-a ucis pe Ioan Crișan era militar. Frizerul care ar confecționat detonatorul a dat informații prețioase- wowbiz.ro

Citește și: IPS Teodosie, total împotriva celor care trăiesc în concubinaj! Arhiepiscopul Tomisului, alte declarații controversate: „Aţi fost în slujba celui rău”

teodosie, arhiepiscopul tomisului, casatorie, copii

ÎPS Teodosie: „Suferinţa este şi din cauza părinţilor, dacă sunt nevinovaţi copiii”

ÎPS Teodosie a spus că printre greșelile pe care le fac părinții se numără faptul că nu merg la biserică și că nu își duc nici copiii.

„Păi suferinţa este şi din cauza părinţilor, dacă sunt nevinovaţi copiii. Şi aceasta chiar spune Sfânta Scriptură: «părinţii consumă aguridă şi copiilor li se strepezesc dinţii». Încă din Vechiul Testament este această expresie. Părinţii, de multe ori... iată şi vă dau un exemplu, unii fac nunţi în post. Păi acela e un blestem, un păcat. Şi câte alte astfel de lucruri. Sau în loc să meargă la biserică duminica se duc la târg şi atâtea păcate grele fără să gândească la copii.

Şi nu îi duc pe copii la biserică, nu se duc nici ei la biserică şi sigur calcă un legământ pe care l-au făcut cu Dumnezeu”, a declarat Arhiepiscopul Tomisului, într-o emisiune la Radio Dobrogea.

Citește și: IPS Teodosie face noi declarații controversate! Arhiepiscopul Tomisului, înverșunat împotriva femeilor care fac asta: „O schimonosire”

teodosie, arhiepiscopul tomisului, casatorie, copii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si