Un elev premiat din Iași refuză să mai meargă la școală. Copilul ar fi abuzat de colegi, care îl agresează verbal și îl umilesc. Mama minorului susține că profesorii ar ști despre situația fiului său, dar nu au luat măsuri, potrivit informațiilor transmise de bzi.ro.

Elevul premiat refuză să mai meargă la școală

Un elev aflat în clasa a V-a, din comuna Mogoșești, nu mai vrea să meargă la școală.

Copilul, care arr fi suspus unor abuzuri din partea colegilor, nu mai vrea să participe la ore. Mama elevului face mărturii șocante.

Femeia a declarat că a făcut mai multe sesizări conducerii instituției, dar nu au fost luate măsuri pentru a-i ajuta copilul.

Citește și: "A favorizat-o pe celaltă candidată. S-au dat bani"- Acuzații grave îndreptate către conducerea unei școli din Iași. Un bărbat condamnă insituția după ce soția sa a fost respinsă pentru postul scos la concurs

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O româncă de 14 ani a fost desemnată cea mai frumoasă fată din Marea Britanie- antena3.ro

Citeste si: Explozibilul care l-a ucis pe Ioan Crișan era militar. Frizerul care ar confecționat detonatorul a dat informații prețioase- wowbiz.ro

„Copilul meu este agresat verbal, umilit, jignit de colegi. Am fost la școală de nenumărate ori, inclusiv ieri, dar nu s-a luat nicio măsură.

Doamna director, înafară să spună că avem ceva personal cu dumneaei, nu a luat niciodată niciun fel de măsură. Nu mai știu ce să fac. Refuză să mai meargă la școală de frica colegilor. Este un copil premiant, dar situația aceasta îl afectează grav”, a declarat mama copilului.

Directorul școlii neagă, în schimb, spusele mamei. Aceasta susține că nu a primt nicio sesizare și o invită pe femeie să discute pentru a clarifica situația.

Citește și: La doar 16 ani, o adolescentă din Iași a fost lăsată pe drumuri chiar de tatăl ei. Individul s-a îmbătat și a dat foc casei: „Amenința că va tăia capul oricui va intra în curte”

„Eu tot timpul sunt deschisă la dialog. Nu este adevărat ce a spus mama, eu nu am spus niciodată că «are ceva personal cu mine». Copiii sunt la început, probabil mai apar unele divergențe între ei, dar ei sunt supravegheați tot timpul (...) Aștept să discutăm și să vedem despre ce este vorba. Copilul, în clasă, este vesel, arată bine, nu este un copil timid sau supărat. Odată ce nu este o sesizare scrisă, noi nu putem lua anumite măsuri sau să mergem la clasă să certăm copiii. Noi suntem aici pentru ei și ne dorim ca toți elevii să se simtă bine la școală”, a declarat directorul școlii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si