Amanda Gallagher, în vârstă de 37 de ani, făcea fotografii cu turiștii care urcau și coborau din avioane în acest weekend, pe un mic aeroport din Wichita, SUA, când a atins accidental elicea activă a unei aeronave, potrivit presei americane. 

Citește și: "V-am iubit pe toți. Să mă iertați!" Ionuț s-a aruncat cu mașina în mare, la Mangalia, după ce a lăsat un bilet de adio tulburător

Tânăra parașutistă și fotografă de călătorii a murit după ce a pășit accidental în elicea unui avion, potrivit Sky News

O tânără fotografă și parașutistă a avut parte de un sfârșit tragic

Amanda Gallagher avea 37 de ani

Potrivit primelor informații, Amanda s-a dat cu spatele pentru a-și face un selfie cu unul dintre avioane, însă nu și-a dat seama cât de aproape se afla de elicea aeronavei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Motociclist ucis de mașina condusă de iubita lui, la Galați. Cei doi se certaseră cu o zi înainte, el a visat-o la înmormântarea lui- antena3.ro

Citeste si: Bucureștiul, fabrica de făcut milioane a clanurilor imobiliare. Cum îi ajută instituțiile statului pe interlopi să prospere- wowbiz.ro

Serviciile de urgență au fost trimise la fața locului în districtul Sedgwick în jurul orei 15, iar Amanda Gallagher a fost dusă la spital cu răni grave.

Din nefericire, femeia de 37 de ani a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

O pagină de finanțare GoFundMe a fost creată pentru a susține familia îndoliată cu costurile de înmormântare.

Rudele femeii au povestit că Amanda a sfârșit "într-un accident foarte trist”, tocmai când "făcea ceea ce îi plăcea, parașutism și fotografii”.

Un purtător de cuvânt al aerodromului a transmis o declarație de presă: "Inimile noastre sunt alături de familia și prietenii tinerei domnișoare care a murit ieri după un accident tragic cu elicea unui avion pe aerodromul Cook".

O tânără fotografă și parașutistă a avut parte de un sfârșit tragic

O tânără fotografă și parașutistă a avut parte de un sfârșit tragic


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si