Marin Anton, deputat PNL: M-a insultat, m-a jignit, m-a agresat, mi-a dat un pumn in gura, o jumatate de pumn in gura, asa, ca l-am parat.

O lupta desprinsa parca din filme s-ar fi purtat intre cei doi politicieni, la o nunta din judetul Giurgiu. Deputatul PNL spune ca nu exista un motiv clar de la care s-a iscat scandalul, ci pur si simplu spiritele s-ar fi incins din senin

Marin Anton: Eu conflict nu am avut cu domnul Badalau. Domnul Badalau e suparat ca l-am criticat si i-am criticat activitatea politica din judetul Giurgiu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Niculae Badalau, senator PSD: Haideti, doamna, hai sa terminam cu... Dar pana la urma ce s-a intamplat acolo? Vorbim de cancan? Am explicat o data. Cred ca a fost suficient.

Suficient sau nu, cert este ca senatorul va trebui sa dea explicatii si in fata anchetatorilor. Marin Anton a depus plangere penala, la care a atasat si un certificat medico-legal.

Dosarul a fost mutat de la politia Giurgiu, la Parchetul General si urmeaza acum ca un procuror sa audieze partile si sa ia o masura in acest caz.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si