Reactia lui Cornel Gales vine dupa ce fratele artistei l-a acuzat ca ar fi tratat-o pe aceasta cu anghinare si tuiculita, desi avea probleme grave de sanatate. Mai mult, fratele artistei ii reamintestelui Gales, cum a batut-o pe sora lui, in urma cu multi ani.

„Uiti cand ai batut-o inainte de cununia civila la Targoviste? Cum cine?  El pe sora mea. Ea a venit apoi pe jos de la Bragadiru.

A doua zi era cununia. (…) Maria Dragomiroiu stie mai bine. (…) Da, de multe ori. Am martori. in noapte cununiei civile, cand am mers la Targoviste, el stie ce a facut. si inainte, si dupa. Vino fratele meu ca ma omoara asta. Asa zicea. Am martor foarte important, tot din domeniul artistic. Nu o sa va zic acum.” a spus Aurel.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Cornel Gales a reactionat imediat „Aces om vorbeste numai aberatii. Tu care ziceai ca imi esti frate! Eu aveam o vorba. Zanica mea era port national. Sunt zeci de colegi de breasla care pot vorbi despre relatia noastra cand mergeam undeva.

El vorbeste, bate campii. Nici nu ma mai implic. El e fratele meu, dar imi da in cap” a adaugat revoltat Cornel Gales.

Reactia lui Cornel Gales dupa ce a primit acuzatii grave

„Mai frate, imi spui ca am omorat-o pe Zanica? tuiculita?  Aurel, ai fost un pervers! Ai lovit pe la spate! Mi-ai spus ca sunt fratele tau, acum ma acuzi ca am omorat-o pe Zanica?​” a spus Cornel Gales la un post de televiziune.

”Cornel ii dadea alcool chiar daca stia ce boala are.  Acum 10 ani de zile, cand mama s-a operat, el pleca cu surioara mea in Austria, dupa care a venit si a fost la un control si i-a spus ca e bolnava si ca trebuie sa urmeze tratament. Acest Cornelus, l-am respectat toata viata mea, ii spunea: ia Ilenuta o asipirina, ia anghinare, ia o tuiculita, sa vezi ce te face Cornelus bine, si uitati ce bine i-a facut”, a declarat Aurel, fratele Ilenei Ciuculete, la un post de televiziune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si