Close sidebar
Close sidebar

Reactia lui Cornel Gales dupa ce familia Ilenei Ciuculete i-a adus acuzatii grave. „Uiti cand ai batut-o?”

Reactia lui Cornel Gales dupa ce familia Ilenei Ciuculete i-a adus acuzatii grave nu a intarziat sa apara. Acesta este cu adevarat revoltat si nu intelege de ce fratele artistei il acuza ca este vinovat de moartea sotiei lui.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Reactia lui Cornel Gales vine dupa ce fratele artistei l-a acuzat ca ar fi tratat-o pe aceasta cu anghinare si tuiculita, desi avea probleme grave de sanatate. Mai mult, fratele artistei ii reamintestelui Gales, cum a batut-o pe sora lui, in urma cu multi ani.

„Uiti cand ai batut-o inainte de cununia civila la Targoviste? Cum cine?  El pe sora mea. Ea a venit apoi pe jos de la Bragadiru. A doua zi era cununia. (…) Maria Dragomiroiu stie mai bine. (…) Da, de multe ori. Am martori. in noapte cununiei civile, cand am mers la Targoviste, el stie ce a facut. si inainte, si dupa. Vino fratele meu ca ma omoara asta. Asa zicea. Am martor foarte important, tot din domeniul artistic. Nu o sa va zic acum.” a spus Aurel.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Cornel Gales a reactionat imediat „Aces om vorbeste numai aberatii. Tu care ziceai ca imi esti frate! Eu aveam o vorba.

Zanica mea era port national. Sunt zeci de colegi de breasla care pot vorbi despre relatia noastra cand mergeam undeva. El vorbeste, bate campii. Nici nu ma mai implic. El e fratele meu, dar imi da in cap” a adaugat revoltat Cornel Gales.

Reactia lui Cornel Gales dupa ce a primit acuzatii grave

„Mai frate, imi spui ca am omorat-o pe Zanica? tuiculita?  Aurel, ai fost un pervers! Ai lovit pe la spate! Mi-ai spus ca sunt fratele tau, acum ma acuzi ca am omorat-o pe Zanica?​” a spus Cornel Gales la un post de

televiziune.

”Cornel ii dadea alcool chiar daca stia ce boala are.  Acum 10 ani de zile, cand mama s-a operat, el pleca cu surioara mea in Austria, dupa care a venit si a fost la un control si i-a spus ca e bolnava si ca trebuie sa urmeze tratament. Acest Cornelus, l-am respectat toata viata mea, ii spunea: ia Ilenuta o asipirina, ia anghinare, ia o tuiculita, sa vezi ce te face Cornelus bine, si uitati ce bine i-a facut”, a declarat Aurel, fratele Ilenei Ciuculete, la un post de televiziune.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI