Close sidebar
Close sidebar

Reactia medicului ginecolog acuzat ca manca seminte in timpul unui consult: "Eu nu stiu ce vazut doamna, dar a vazut gresit”

Acuzatii incredibile face o femeie din Iasi la adresa unui medic ginecolog: in timp ce se afla pe masa de consultatie, doctorul i-a cerut asistentei sprijinul pentru ca era prea ocupat sa manance seminte. Odata externata, pacienta s-a dus direct la Colegiul Medicilor.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ortansa Cojoc a trait, la cei 70 de ani, cosmarul vietii: adusa la spital cu o hemoragie severa, fosta profesoara spune ca a trait, in sala de consultatie, o experienta care ar fi trezit orice pacient din anestezie!

Ortansa Cojoc, pacienta: “Am impresia ca traiesc un cosmar si ca o persoana din dreapta mea care ii dicteaza tinerei ce sa faca si o intreaba ce vede, mananca seminte langa mine”.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Dezgustata de obiceiul nepotrivit pentru medic la datorie si convinsa ca n-a fost doar o inchipuire, femeia a depus  o cerere de audienta la Colegiul Medicilor. De-aici, acuzatiile au ajuns, cum era si firesc, la urechile conducerii spitalului.

Cristina Dobre, manager Maternitatea Elena Doamna Iasi: “ I-am chemat pe doctorii care sunt implicati in aceasta situatie, am punctul lor de vedere care nu prea bate cu punctul de vedere al pacientei”. 

Luat la intrebari, medicul acuzat spune, in apararea lui, ca si-a vazut pacienta abia a doua zi dimineata... Deci nici vorba sa-si fi luat gustarea de seara, de fata cu ea, in cabinet.

Doina Iancu, medic ginecolog: “Nu eram in cabinet, nu am fost, consultatia a fost facuta de altcineva.. Eu nu stiu ce vazut doamna, dar a vazut gresit” 

Pacienta nu a depus, deocamdata, plangere.

Daca o va face, medicul ar putea fi sanctionat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI