Close sidebar
Close sidebar

Reacția PSD după atacul lui Iohannis. Marcel Ciolacu: "Este o mare rușine"

Social-democrații reacționează la cald după ultima ieșire publică a lui Klaus Iohannis, în care președintele a îndemnat electoratul să nu voteze PSD. Marcel Ciolacu a scris, marți seara, pe Facebook că președintele Iohannis este "un politruc care înjură non stop" și care "nu merită niciun răspuns".

Razvan Ilie,

Marcel Ciolacu spune că Iohannis este "un agent electoral mincinos al Partidului Său"

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Liderul PSD Marcel Ciolacu a folosit cuvinte grele la adresa președintelui Klaus Iohannis după atacul acestuia la adresa social-democraților, de la prezidiul de la Cotroceni. 

" Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor. Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns", a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: VIDEO- Unii români cred în conspirația vaccinului anti coronavirus

Marcel Ciolacu: Să nu ne fure Crăciunul 

Liderul social-democrat îi îndeamnă pe români să iasă din case în 6 decembrie pentru "a pune STOP unui an de haos și dezastru" și a scăpa de un "guvern incompetent și corupt". "Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure și sărbătorile acestea!", a mai spus Marcel Ciolacu.  

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Klaus Iohannis, atac furibund la adresa PSD

Președintele Klaus Iohannis a susținut noi declarații de presă de la Palatul Cotroceni, marți seară, și a pus toate tunurile pe PSD. Șeful statului le-a cerut alegătorilor să lase în urmă „acest coșmar” numit PSD, partid pe care l-a acuzat că a subminat orice tentativă de reformă structurală în România.

Iohannis a mai spus că PSD este „un partid nociv” și că, pe 6 decembrie, există șansa „de a îndeprat definitiv PSD de la butoanele puterii”.

„Țara noastră a fost afectată ani la rînd de corupția și incompetența guvernelor PSD, care au blocat dezvoltarea și au direcționat fondurile publice către clientela de partid”, a declarat președintele.

VEZI DISCURSUL INTEGRAL al președintelui Klaus Iohannis aici

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI