Oamenii au fost impresionaţi de reacţia sfâşietoare a lui Cristi Minculescu, solistul legendarei trupe Iris, după decesul lui Ilie Balaci, care a murit în această dimineaţă, la 62 de ani. “Te duseşi, dulce minune... te chemară îngerii la ei... Te voi iubi mereu!!!”, a postat Minculescu, care a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Balaci, cei doi fiind amici de peste 30 de ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Este cel mai mare, al tuturor românilor, din toate timpurile până acum, şi nu numai, în primul rând pentru că putea să joace pe orice post. Chiar şi portar. Şi ar fi făcut-o foarte bine. El a jucat mai puţin pentru rezultat. A jucat pentru spectacol, şi asta contează cel mai mult. Ca om, în particular este o poezie, o poveste. Nu poate fi descris în câteva cuvinte.”

, a spus, la un moment dat, Minculescu.

A venit reacţia sfâşietoare a lui Cristi Minculescu, care a avut o relaţie specială cu Balaci. „El a spus foarte bine, şi subscriem toţi oltenii, că dacă în fotbalul românesc au fost regi, împăraţi, diamante, briliante, tot ce vreţi dumneavoastră, şi alte pietre preţioase... minuni sunt şapte. În afara sportului. Ilie a fost şi rămâne a opta.

Cariera i s-a încheiat cumplit, nici nu vreau să accentuez momentul ăla de la Baia Mare. Nu ştim ce ar fi fost după aceea. Rămânem cu un regret enorm că nu a participat la nici un turneu final", a declarat Minculescu într-un interviu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si