Close sidebar
Close sidebar

Reacţia sfâşietoare a lui Cristi Minculescu după moartea lui Ilie Balaci: „Te duseşi, dulce minune...!” Cei doi erau prieteni de peste 30 de ani!

Fanii au văzut reacţia sfâşietoare a lui Cristi Minculescu, unul dintre cei ami buni prieteni ai lui Ilie Balaci.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Oamenii au fost impresionaţi de reacţia sfâşietoare a lui Cristi Minculescu, solistul legendarei trupe Iris, după decesul lui Ilie Balaci, care a murit în această dimineaţă, la 62 de ani. “Te duseşi, dulce minune... te chemară îngerii la ei... Te voi iubi mereu!!!”, a postat Minculescu, care a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Balaci, cei doi fiind amici de peste 30 de ani.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Este cel mai mare, al tuturor românilor, din toate timpurile până acum, şi nu numai, în primul rând pentru că putea să joace pe orice post. Chiar şi portar. Şi ar fi făcut-o foarte bine. El a jucat mai puţin pentru rezultat. A jucat pentru spectacol, şi asta contează cel mai mult. Ca om, în particular este o poezie, o poveste. Nu poate fi descris în câteva cuvinte.”

, a spus, la un moment dat, Minculescu.

A venit reacţia sfâşietoare a lui Cristi Minculescu, care a avut o relaţie specială cu Balaci. „El a spus foarte bine, şi subscriem toţi oltenii, că dacă în fotbalul românesc au fost regi, împăraţi, diamante, briliante, tot ce vreţi dumneavoastră, şi alte pietre preţioase... minuni sunt şapte. În afara sportului. Ilie a fost şi rămâne a opta.

Cariera i s-a încheiat cumplit, nici nu vreau să accentuez momentul ăla de la Baia Mare. Nu ştim ce ar fi fost după aceea. Rămânem cu un regret enorm că nu a participat la nici un turneu final", a declarat Minculescu într-un interviu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI