Close sidebar
Close sidebar

Reacția uluitoare a unui tânăr. Nu are acte deși are 20 de ani: „Nu am avut timp să ajung”

Tânărul în vârstă de 20 de ani nu a avut niciodată acte pe motivul că nu a avut timp să ajungă.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Poliţiştii de la Postul Transporturi Feroviare din Focşani au făcut o descoperire șocantă! Un tânăr de 20 de ani nu a avut niciodată acte. Motivul invocat de mamă este unul șocant.

Descoperire uluitoare în gară

În gară aceștia au descoperit un tânăr care nu avea cu ce să se legitimeze, pentru că nu a avut niciodată! Aceștia au fost informați de către mama băiatului despre faptul că acesta are 20 de ani și este din Buzău.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare din pușcărie! Liviu Dragnea și-a ras mustața! Șocant, când s-a întâmplat acest lucru și ce reacție au avut deținuții!

„Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Focşani au depistat în Staţia CFR Focşani un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani, din judeţul Buzău. În urma verificărilor efectuate a rezultat că persoana în cauză nu figurează cu date de identificare în bazele de date specifice.

Din discuţiile purtate cu mama acestuia a rezultat că de la naştere şi până la momentul depistării nu a întreprins demersurile de înregistrare a naşterii la Oficiul de Stare Civilă”, a anunţat IPJ Vrancea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: CTP: Nu am mai întâlnit un nivel politic atât de slab, e ca o baltă plină cu mormoloci. Am nostalgia lui Dragnea

Motivul pe care l-a invocat mama tânărului este unul șocant, NU a avut timp să treacă pe la Oficiul de Stare Civilă.

Citeste si: Fermierii vor primi mai mulţi bani pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură

Cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea. Aceștia vor efectua demersurile necesare pentru punerea în legalitate a tânărului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI