Close sidebar
Close sidebar

Reacția vloggerului Alexandru Bălan după ce poliția s-a autosesizat în cazul clipului revoltător postat de către acesta: "Îmi cer scuze pentru tot!"

Alexandru Bălan, un vlogger român, a stârnit revoltă în mediul online după ce a afirmat că minorele merită violate din cauza felului în care se îmbracă.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alexandru Bălan, un vlogger român în vârstă de 28 de ani a ajuns o prezență controversată în mediul online după ce a făcut mai multe afirmații pe care mulți le-ar cataloga drept instigare la violență. YouTuber-ul cunoscut sub pseudonimul Colo are peste 850.000 de abonați, fiind unul dintre cei mai urmăriți vloggeri de la noi din țară. Majoritatea celor care îl urmăresc sunt adolescneți cu vârste mai mici de 18 ani.

Citeste si: George Floyd a murit ca urmare a asfixierii, conform unei autopsii independente

Colo (Alexandru Bălan) a vorbit într-un clip pe Youtube despre scandalul în care este implicat, scandal în care a intrat și Poliția Capitalei, care va demara o anchetă cu privire la spusele sale dintr-un live pe platforma Twitch de acum un an.

Citeste si: Muzicianul jazz Lennie Niehaus, compozitor pentru zeci de filme ale lui Clint Eastwood, a murit la vârsta de 90 de ani

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Colo spune în video că își cere scuze, acele spuse fiind „înflorite”, de dragul like-urilor și vizualizărilor.

De asemenea, acesta mai spune că, privind retrospectiv, gluma a fost una extrem de proastă, aceasta fiind parte dintr-o încercare de „stand-up”/ entertaiment.

Citeste si: Orban, despre fotografia în care apare fumând şi fără mască: A fost promovată de PSD asiduu

Clipul postat are pasaje din live-urile anterioare în care vloggerul încearcă să demonstreze că respectă femeile și că încearcă să le inducă urmăritorilor săi o anumită conduită.

 „Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire.”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI