Close sidebar
Close sidebar

Regele Cioaba o ia pe urmele lui Nicolae Ceausescu: "Promit ca voi lupta pentru natiunea rromilor"

Regele Cioaba a fost reales presedinte international al rromilor. Sustinatorii sai au iesit in strada ca sa isi aclame conducatorul.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Luat de valul unei noi realegere intr-o functie inalta, Regele Cioaba o ia pe urmele lui Nicolae Ceausescu. Dorin Cioaba, autointitulat Regele International al Rromilor, a fost gazda unui congres, la Sibiu, in urma caruia a fost reales in functia de presedinte.

Regele Cioaba o ia pe urmele lui Nicolae Ceausescu." Promit ca voi lupta pentru natiunea rromilor”

„Am fost reales Presedintele International al Romilor la al 11 congres la Sibiu in data 21-22 April. Promit ca voi lupta pentru natiunea romilor”, a declarat Cioaba. Sustinatorii sai au iesit pe strazile din Sibiu si l-au aclamat pe conducatorul lor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Regele Cioaba o ia pe urmele lui Nicolae Ceausescu. Si fostul presedinte a fost reales de mai multe ori

Dupa ce a fost reales, Regele Cioaba o ia pe urmele lui Nicolae Ceausescu, asemanarea cu situatia fostului presedinte al Romaniei fiind amuzanta.

In anii comunismului, inaintea fiecarui congres al Partidului Comunist Roman, la televizor erau difuzate lozincile „Ceausescu reales, la al XIV-lea congres”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI