Close sidebar
Close sidebar

Regizorul Cristi Puiu a vorbit despre experienta care il va urmari toata viata: "Sunt si acum traumatizat de asta. Am schimbat cutitul si l-am omorat"

Regizorul Cristi Puiu a povestit intr-un interviu pentru HotNews o experienta amuzanta, despre care spune ca il va bantui toata viata.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cristi Puiu a vorbiut despre experienta traumatizanta pe care a avut-o la varsta de 7 ani, cand a incercat sa omoare un pui de rata.

"Sunt si acum traumatizat de asta. Lumea in jur e intr-o chestie, e normal, aia e, aia e. Odata la Tulbureni, m-a pus tanti Nuta sa tai un pui de rata si mi-a dat un cutit, nu era de bucatarie, era un cutit de serviciu, care nu taie de obicei. Si am chinuit puiul ala de rata, n-am reusit sa-i tai gatul, m-a luat plansul. Plangeam eu, plangea si frate-miu. Aveam sapte ani si nu reuseam. Am schimbat cutitul si l-am omorat, dar n-am putut sa-l mananc", a povestit acesta. 

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Gasiti AICI interviul integral.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI