Close sidebar
Close sidebar

Regizorul rus de teatru, Aleksandr Burdonski, a murit la varsta de 75 de ani. Era nepotul lui Iosif Stalin

Veste trista pentru lumea artistica din Rusia, dar si din intreaga lume dupa ce astazi, regizorul de teatru, Aleksandr Burdonski, a incetat din viata, la varsta de 75 de ani.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Burdonski suferea de probleme cardiace si era spitalizat de foarte mult timp, au precizat surse ale Teatrului Central Academic al Armatei Ruse, locul in care regizorul a pus in scena peste 20 de spectacole.

Aleksandr Burdonski era fiul generalului de aviatie Vasili Stalin, cel mai mic dintre fiii lui Stalin. "Bunicul a fost un adevarat tiran. Nu pot sa vad cum unii incearca sa-i puna aripi de inger, negand crimele pe care le-a comis", a fost una dintre declaratiile pe care Burdonski le-a dat in trecut despre bunicul sau.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

"Sa fii nepotul lui Stalin este o cruce foarte grea de dus. Nu doresc nimanui acest", spunea el, asta fiind si unul dintre motivele pentru care el a decis sa poarte numele de familie al mamei sale.

In perioada sovietica, munca in teatru a lui Aleksandr Burdonski a fost distinsta cu mai multe merite. In 1985 a primit titlul de Artist Emerit al Republicii Socialiste Federative Sovietice Ruse, iar in 1996 pe cel de Artist al Poporului Federatiei Ruse. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI