Close sidebar
Close sidebar

Remus Truică, tătic pentru a 4-a oară! Imagini exclusive cu iubita însărcinată a afaceristului

Remus Truică va deveni tătic pentru a patra oară. Iubita lui, Diana, este însărcinată.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Diana Cîțu, iubita lui Remus Truică este însărcinată și îi va dărui un copil omului de afaceri Remus Truică peste mai puțin de o lună. Cei doi au fost, weekendul trecut la mare, iar Diana (32 ani) și-a expus burtica de gravidă la o plajă de fițe din Mamaia. Remus Truică mai are un copil cu Diana Cîțu, născut în 2016. De asemenea, omul de afaceri este tată a două fete gemene din căsătoria cu Irina Truică. Divorțul celor doi a fost unul cu scandal, însă până la urmă fetele au rămas la mamă.

Citeste si: Remus Truică- condamnat la patru ani de închisoare pentru trafic de influență și spălare de bani

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

În luna iunie, Remus Truică a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru trafic de influență în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa. În același dosar, Prințul Paul al României a primit 3 ani de închisoare cu suspendare iar afaceriștii israelieni Benyamin Steinmetz, Tal Silberstein și Moshe Agavi au fost achitați.

Hotărârea a fost luată de Curtea de Apel Brașov și nu este definitivă.

Fost consilier al lui Adrian Năstase, Remus Truică a fost acuzat de DNA că a făcut milioane din afaceri cu statul. El deține o proprietate de lux pe malul lacului Snagov și este văzut doar în locații exclusiviste. Afaceristul a devenit celebru în urmă cu aproape un deceniu când celebra interpretă Patricia Kaas a scris în romanul autobiografic că a avut o aventură cu un tânăr milionar român.

Textul a fost folosit ca probă în procesul de divorț de către Irina, fosta soție a lui Truică.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI