In articol:
- Rețeță ciorbă de perișoare. Ingrediente- 4 portii:
- Rețeță ciorbă de perișoare. Pentru perisoare
- Rețeță ciorbă de perișoare. Mod de preparare:
Rețeță ciorbă de perișoare. Pentru ca gustul ciorbei de perişoare să fie ca cel din restaurantele cu specific românesc, vă sfătuim să adăugaţi la fiert câteva costiţe de porc
Rețeță ciorbă de perișoare. Ingrediente- 4 portii:
- 4 costite de porc
- 1 morcov mare
- 30 ml ulei
- 2 cepe
- 1/2 telina mica
- 150 gr smantana
- 1 lingura faina
- 1 legatura de patrunjrel
- sare si piper dupa gust
Citeste si: Omletă. Secretele unei omlete pufoase
Rețeță ciorbă de perișoare. Pentru servit – zeama de lamaie
Citeste si: Gogoși. Rețeta perfectă! Cele mai bune sunt gogoșile făcute în casă
Rețeță ciorbă de perișoare. Pentru perisoare
- 250 gr carne tocata (amestec vita-porc)
- 1/2 ceapa
- 1 lingura orez
- 1 ou
- 1 lingurita gris
- 2 fire de patrunjel
- sare si piper
Citeste si: Cum se fac clătitele japoneze? Ingredientul secret de care ai nevoie se află în orice cămară!
Rețeță ciorbă de perișoare. Mod de preparare:
Costitele se pun la fiert in 1,800 ml apa rece. Se fierb, la foc mediu, cu capac, pentru 40 min.
Rețeță ciorbă de perișoare. Zarzavatul se da pe razatoare si se caleste in ulei, pana se inmoaie.
Adaugam zarzavatul calit in supa si se mai lasa la fiert, cca 20 minute (pana sunt fierte).
Citeste si: Secretul clătitelor americane. Ingredientul secret care le face extrem de pufoase. Rețeta originală
Rețeță ciorbă de perișoare. Umezim mainile si formam perisoarele -bile de dimensiunea unei nuci. Se micsoreaza focul si punem perisoarele in supa. Lasam la fiert cca 10 min, timp in care avem grija sa indepartam spuma formata.
Intr-un bol se amesteca smantana cu faina si adaugam treptat 3-4 polonice de supa fierbinte.
Citeste si: Carne cu cartofi. Adevărul neștiut despre rețeta preferată de majoritatea oamenilor: de ce este extrem de nocivă pentru organism
Turnam compozitia de smantana in oala cu supa amestecand continuu pentru a nu se branzi. Se mai lasa cca 5 min la foc foarte mic (fara sa clocoteasca). Se adauga patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust.
Rețeță ciorbă de perișoare. Se serveste cu lamaie.
Sursa: bucataria-romaneasca.ro