In articol:
Reţetă de post. Ingrediente (pentru 6 porţii):
1 varză de 600-700 g
4 cepe
250 gr orez cu bobul scurt
1 lingură de pastă de tomate
Citeste si: Rețete de post de la Mănăstirea Prislop. Cum prepară măicuțele ciorba de fasole și ciupercile la cuptor
sare, o linguriţă de paprikă, piper negru, chimen
200 ml ulei
puţină zeamă de lămâie
Citeste si: Pensionarii primesc bani în plus din martie 2025! Cine sunt cei 1 milion de beneficiari- kanald.ro
Citeste si: Daciana Sârbu, prima reacție după ce s-a aflat că a divorțat de Victor Ponta: „Mintea mea e...”- wowbiz.ro
Se îndepărtează frunzele exterioare şi se taie varza în bucăţi mari. Se căleşte ceapă şi, când se rumeneşte, se adaugă în tavă varza şi se amestecă cu ceapă şi uleiul.
Citeste si: Ardei umpluți de post. Cea mai gustoasă rețetă mănăstirească
Reţetă de post. Se adaugă un litru de apă şi sărea, se acoperă tava şi se măreşte flacăra.
Citeste si: Salata orientală. Cum se prepară cea mai delicioasă salată orientală. Rețetă specială cu un ingredient secret
Reţetă de post. Acest fel de mâncare se poate pregăti şi fără ulei.
Sursa: bzi.ro