Close sidebar
Close sidebar

Reteta delicioasa de clatite cu pulpa de rata confiata! Un deliciu, garantat!

Doamnelor si domnilor v-am pregatit o reteta delicioasa cu aluat de clatite. Nu este dulce si se poate consuma la felul principal.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mihai- chef
"Astazi o sa facem cu pulpa de rata confiata. Cum ai facut rata? Rata se confiaza zile intregi in untura proprie si pentru gatit se intra cel putin 10-15 minute la cuptor pentru rumenire."

Desigur ca in locul ratei se poate alege orice carne bine facuta si suculenta. Aici depinde doar de gusturile fiecaruia. Iata cum se pregateste  garnitura pentru acest fel principal, al carui ingredient cheie  este :  clatita!

-Este un aluat cat se poate de simplu cu lapte, fiana, ou, putin unt. O vom taia tagliatelle."

Citeste si: Data la care urmează să fie virați banii pentru bursele elevilor aferente lunilor septembrie şi octombrie: Banii vor fi virați direct pe carduri- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini rare cu Pământul din spațiu: Canale de maree au lăsat dâre adânci printre insulele preferate de pirați din Bahamas- antena3.ro

Pe langa clatita taiata  se mai adauga si cateva legume, dupa gust, care se trag in unt cu putina sare.

-Avem niste pastai de fasole verde, baby carrots, putiene rosii si 2-3 de varza de Bruxelles."

Apoi peste  legumele din tigaie  se adauga tagliatelele  facute din clatita si timp de un minut se  lasa impreuna  pe foc.

Dupa ce gusturile se intrepatrund, garnitura  este numai buna pentru "a monta" farfuria

-Punem mai intai clatita. O sa luam pulpa de rata si o punem frumos aici."
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI